Артистка драми.

1. Чому обрали саме цю професію? З дитинства займалась в театральній студії,так захоплення переросло в професію. Не дружу з математикою тому краще почуваюсь в сфері не точних наук.



pic

2. Чи змогли себе реалізувати в цій професії? На декілька відсотків, хочеться ще більше відкрити свій потенціал. Досконалості не має меж,тому постійно працюю щоб бути кращою.

3. Розкажіть про свою першу роль? 2004 рік роль Джейн вистава " Марія Тюдор" режисер В. Петрів.



pic

4. Які казусні випадки траплялися з вами під час роботи? Слова забувалися, цілі куски тексту бувало вилітали, а ми продовжували якось викручуватись. Падала на сцені ну і звичайно бувало дуже смішно, що всі не могли стримати сміху ні глядачі ні актори.

5. Розкажіть про нагороди, які отримали в даній професії? За роль у виставі "Ненормальна" Н. Птушкіної (режисер В. Петрів) на VІІ Міжнародному театральному фестивалі жіночої творчості ім. М. Заньковецької у 2011 році у Ніжині визнана кращою молодою актрисою та отримала приз глядацьких симпатій.



pic

6. Кого б хотіли зіграти? Головне сценарій і режисер. Моя роль сама знайде мене, нічого ніколи не загадую.

7. З ким хотіли б зіграти на одній сцені/знімальному майданчику? З Меріл Стріп, але це напевно не реально.)

8. Чи є свої "акторські забобони"? Які? Читати п"єсу чи сценарій до затвердження на роль.



pic

9. Кіно - чи театр? Що краще, на вашу думку? Це два різні види мистецтва.Вони говорять різними мовами, хоча є спільне сценарій, режисер, актори. Головне люди які твердо знають заради чого вони це роблять.

10. Що для вас найстрашніше в роботі актора? Важко завжди це період творчої паузи. Але вона має бути? щоб зібратися і сконцентруватися для нової роботи. Коли ти розпорошуєшся ти перестаєш чути свою інтуіцію, а вона завжди допамагає зіграти щось важливе.



pic

11. Вас впізнають на вулицях? Чи були якісь цікаві історії? Так люди посміхаються, дякують за ролі з вистав. Виходячи з маршрутки мені одна жіночка подякувала за роль Хелен з вистави "Каліка з острова Іннішман". Я так її заслухалася, що не дивлячись перед собою вдарилася об стовп, було смішно дуже. Ось так тільки в нас розправляються крила хтось не видимий завжди нагадує, що рано ще злітати.) Працювати треба.)

12. Розкажіть про свою найкращу роль. Роль Марини у виставі "Ненормальна" режисер В. Петрів прем"єра була в 2011 році, ця робота стала відкриттям мене як актриси для багатьох рівнян.



pic