Працівники карного розшуку міського відділу поліції, за попередньою інформацією, вимагали кошти від злочинців, обіцяючи не притягувати їх до відповідальності. Наразі СБУ та прокуратура документує факт отримання хабара. Гроші двом правоохоронцям передавали у парку ім.Шевченка.

"Рівне . Останній дзвоник. Діти гуляють парком, а СБУ затримує поліцейських. Двоє людей з карного розшуку міста. Майори. Тисяча доларів хабаря за непритягнення до відповідальності. Свято. Життя.", - пише на своїй сторінці у соціальній мережі фейсбук, власний кореспондент телеканалу "Інтер" - Інна Білецька.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

У прес-службі СБУ зазначили, що силовики ще працюють у парку і наразі невідомо, яку саме суму хабара отримали майори. Попередньо, вони, обоє у віці 30-35 років, начебто вимагали 1000 доларів.

Начальник міськвідділу поліції Рівного Василь Зелінський підтвердив, що затримали його підлеглих. Зазначив, що на них вже неодноразово скаржилися.

— Особисто попереджав їх не раз, — додав п.Зелінський, зазначивши, що затримання майорів — це внутрішня очистка поліції.

Василь Зелінський додав, що затримані мали хорошу зарплату і що усіх поліцейських не раз попереджали про відповідальність за незаконні дії, зокрема корупцію.

Про це повідомляє «Рівне Вечірнє»