Астрологія – не наука про вплив зовнішніх космічних сил на життєві відносини людини і її поведінки в суспільстві. За допомогою астрології, людина може отримати знання у вигляді карти майбутніх подій. Отож, пропонуємо і Вам долучитись до цього таємного знання.

Овнам доведеться проявити найбільшу активність у першій половині дня. У цей час обставини можуть зажадати винахідливості, товариськості, певних умінь. Можливо, ви опинитеся за кермом, у натовпі, станете учасником актуальних подій у вашому оточенні. Не варто відкладати важливі візити, продовження цікавої справи, виконання зобов'язань, здійснення оригінальної задумки, так як ближче до вечора ситуація почне змінюватися. На перший план можуть вийти домашні події, сімейні потреби.

Для Тельців початок уїк-енду може стати метушливим, відпочинку і спокою будуть перешкоджати невідкладні справи. Але у бурхливому потоці подій будуть і позитивні сторони – наприклад, ви зможете владнати проблему, задовольнити свою цікавість, знайти корисне застосування цікаву новинку. Типові представники знаку відчують себе комфортніше у другій половині дня. Вона дозволить переключити увагу на близький коло, сімейні справи, дасть більше можливостей для щирого спілкування з родичами, сусідами.

Близнюки почнуть день на піку активності. Багато представників знаку будуть настільки захоплені своєю справою, що не відчують втоми після безсонної ночі. Перша половина дня підтвердить успіх починань, допоможе виправити помилки. З настанням вечора ентузіазм почне слабшати, може виникнути потреба в перерві, заповненні сил, ресурсів, запасів. У фокусі уваги можуть виявитися домашні справи. Близнюкам, які перебувають у довгому шляху, доведеться зробити привал, зайнятися облаштуванням ночівлі.

Ракам належить почати день в бадьорому темпі. Можлива залежність від комплексу зовнішніх умов або від волі інших людей, від самопочуття, наявності потрібних дрібниць, обсягу роботи. Не виключені прояви неспокою, дратівливості. У другій половині дня посилиться сприйнятливість, зросте потреба у знайомих умовах, можуть нагадати про себе особисті звички або з традиції. З'явиться можливість згорнути активні дії, відволіктися від важких турбот і пов'язаних з ними переживань.

Перша половина дня сприятлива для Левів, націлених на спілкування, активність, максимальне розширення горизонтів. Варто використовувати можливості, поки у вас і оточуючих вистачає сил, або поки не закриті шляху, не змінилися обставини. Увечері доведеться змінити напрямок уваги або стиль дій. Не виключено, що відсіються зайві люди, зросте потреба в інтимній, довірчій обстановці. Можливо, у вас з'явиться таємниця, якій захочеться поділитися лише з вузьким колом друзів і рідних.

Для Дів ці добу результативні, але утомливі. Добре виконана робота принесе гідні плоди, але вони не дістануться даром. Можливі фізичні і психологічні навантаження, моменти хвилювання та стресу, з подальшою потребою у відпочинку, відновленні. Підсумок зусиль може бути неоднорідним, перемоги і моменти везіння можуть сусідити з тупиками, розчаруваннями. Увечері корисно змінити обстановку на менш рутинну, опинитися в атмосфері творчості, на природі, в колі рідних чи близьких друзів.

Початок дня порадує Терезів приємними подіями, багато з яких будуть передбачені і прораховані наперед. Можлива хвилина законного особистого тріумфу, або перемога «правого дела». У другій половині доби везіння буде залежати не тільки від ваших здібностей і намірів, але і від щасливого випадку. При вдалому збігу обставин, ви будете самодостатні і автоматично зберегти свої позиції. В інших випадках може знадобитися додаткова підтримка, протекція впливової особи, допомогу сім'ї.

Динаміка сьогоднішніх подій для Скорпіонів позитивна. Перша частина дня навряд чи буде спокійною, зате допоможе зняти конкретні страхи або знизити загальний рівень тривожності, підкаже позитивні і негативні грані ситуації. До вечора пік побоювань залишиться позаду, з'являться умови для фізичного відпочинку або психологічної реабілітації. Не виключено, що ви побачите перед собою нові горизонти, зрозумієте, в якому напрямку вас чекає удача. Можливий приплив натхнення, віри, романтичних почуттів.

У першій половині дня зірки радять Стрільцям зберігати внутрішнє і зовнішнє рівновагу. Незалежно від сценарію подій, ці якості дозволять вам не заплямувати честь і гідність, зберегти позиції. Ініціативу краще віддати другій стороні, будь то ваш партнер або супротивник. Якщо вам кинули виклик, не варто відповідати ударом на удар, краще знайти мудрий компроміс. Вечір підвищить чутливість, ускладнить завдання зберігати самовладання і почуття міри, створить ґрунт для любовних або інших заворушень.

Для Козерогів може стати важким початок дня. Незважаючи на залежність від людей чи обставин, має сенс довести справи до кінця. Найважливішими операціями варто зайнятися особисто, не передоручаючи їх помічникам або випадковим людям. Увечері краще орієнтуватися на самопочуття, так як суєта, занепокоєння або інший фактор ранку можуть спровокувати втому, нездужання.

Для Водоліїв найбільш комфортною стане перша половина дня, багато представників знаку в цей час будуть відчуватися себе невразливими. Можливі приємні переживання, пов'язані з перемогою, удачею, виграшем, знахідкою, успішним стартом, любовним успіхом або іншим позитивним моментом. З настанням вечора може дати знати про себе зворотна сторона удач. Перевищення ліміту, зловживання, надмірності, надмірні ризики можуть позначитися на вашому самопочутті, на деталях побуту або відносин з близькими.

Вранці для Риб може стати зоною ризику свій будинок, сім'я або територія. Можливі сварки, поломки, тупикові ситуації, заборони і розчарування. Уникнути багатьох проблем допоможе мудре планування дій, уміння вчасно зупинитися і використовувати альтернативний варіант. Позитивну роль відіграють неконфліктність і стресостійкість. Вечір винагородить вас за незручності, але маятник почуттів може відхилитися від роздратування в іншу сторону, наприклад, в бік некерованих бурхливих емоцій любові, натхнення.