Завтра, 1 - го червня, о 12.00 в приміщенні «InfoHub» (Рівне, вул.Словацького, 3а) відбудеться презентація двох культурних проектів, які стартують у найближчу неділю.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

Це - Всеукраїнський турнір з спортивно-бального танцю «Крок до зірок» та фестиваль – конкурс «Ми талановиті. Мегаподія». Заходи відбуваються за підтримки управління культури і туризму виконавчого комітету та в рамках проекту «Рівне - місто унікальних подій.

Нагадаємо, «Крок до зірок» відбудеться 4-го червня в дитячій юнацький спортивній школі № 4. З'їдуться на захід більше тисячі танцівників зі всієї України та будуть змагатися з 8 години до 22.00. Організовує турнір ГО "Алєкса Спорт Данс". Також у неділю стартують відбіркові тури фестивалю-конкурсу "Ми талановиті. Мегаподія". Оргкомітет заходу більше місяця шукав тих, хто любить співати, мріє про сцену та визнання та хоче виступити з відомими артистами на великій сцені. Щонеділі у червні на «зеленці» та на Лебединці відбуватимуться відбіркові тури, а 25 червня – на мототреці пройде фінал фестивалю-конкурсу. Переможці матимуть змогу виступити на одній сцені з зірками шоу-бізнесу - репером Ярмаком, учасниками гуртів "DZIDZIO", "Mozgi" та "Ляпис-98".



pic

pic