У двох водіїв під час поверхневої перевірки інспектори виявили речовини, ззвоні схожі на наркотичні.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram:Rivne1.tv

Так зокрема, під час патрулювання на вулиці Курчатова, увагу патрульних привернув автомобіль BMW, 34-річний водій якого неодноразово притягався за керування транспортним засобом у стані наркотичного сп'яніння. Під час спілкування з рівнянином, патрульні виявили в останнього ознаки наркотичного спяніння: дуже розширені зіниці, які не реагували на світло, підвищену жвавість мови, виражене тремтіння пальців рук. Під час поверхневої перевірки в ніші панелі керування біля керма виявили поліетиленовий пакетик з білою речовиною невідомого походження, ззовні схожою на метамфетамін. На місце події викликали слідчих.

У Рівному затримала викрадача велосипеда [ФОТО]

Також, на вулиці Шухевича під час поверхневої поверхневої перевірки у 27-річного водія автомобіля ВАЗ 2109 пакетик з білою речовиною зовні зхожу на наркотичну та скляну трубку із порошкоподібною речовиною. Для з'ясування обставин на місце прибули слідчі.

Огляд 31-річного водія автомобіля ЗАЗ Vida на стан сп'яніння показав позитивний результат — 1, 88 проміле, а 24-річного водія Renault Logan — 1,31 проміле. Решта водіїв відмовились в присутності свідків проходити огляд в медзакладі та на місці зупинки, тож на них усіх склали протокол за ст.130 КУпАП (керування в стані сп'яніння) по відмові.

Про це повідомляє патрульна поліція Рівного.

pic



pic



pic



pic



pic