До 15 річниці з дня свого заснування телевізійники започаткували конкурс фоторобіт під назвою "Найкраще фото міста". Відтепер своє власне бачення рідного міста, улюблених та несподіваних його закутків можуть представити усі бажаючі на сайті нашого телеканалу.

Відтепер показати власну любов до свого міста можуть усі, хто має фотоапарат чи фотокамеру на мобілці. На сайті www.rivne1.tv перший місцевий готуючись до святкування власного 15 річчя збирає світлини найкращих спогадів міських патріотів. Директор Телекомпанії "Рівне 1" Віктор Данилов висловив захоплення з приводу неймовірної активності рівнян, котрі захотіли поділитись власними фотодоробками.

Олександр Харват ат Олександр Майструк - майстри своє справи. Вони відомі фотохудожники не тільки у Рівному але й далеко за його межами. Обоє мають власні роботи присвячені Рівному. Втім подивитися на рідне місто чужими фотоочима не відмовляються.

Вже сьогодні на сайті першого місцевого майже пів тисячі робіт. Серед них є багато оригінальних та несподіваних світлин. Втім члени журі хочуть бачити більш виважені фото. Пропонують учасникам конкурсу підходити до нього серйозніше. Присилати тільки найкращі роботи і при можливості творити фотоісторію міста із творчим натхненням.

Дослухатися до порад фотомайстрів можуть усі претенденти. Адже конкурс триватиме ще до 15 вересня. Саме тоді вони визначать найкращі роботи. А переможці отримають призи від Першого місцевого.