Громадська ініціатива з озеленення міста Сад історій в Рівному запрошує рівнян 3 червня поговорити про роль дерев для міського клімату і у Рівненському парку культури та відпочинку імені Тараса Шевченка разом з Патрульною поліцією Рівного та за підтримки дирекції парку посадити дерева.

Акція відбудеться у парку на алеї між верхньою та нижньою виставками, початок о 10.00.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram:Rivne1.tv

Цією акцією Рівне долучається до Всеукраїнського Дня Дій, основна ціль якого - донести до місцевих жителів необхідність взаємодіяти з владою стосовно проблем змін клімату. В рамках Дня Дій активісти, волонтери та місцева громада з 3 по 5 червня у 10 містах України проводять ряд подій, спрямованих привернути увагу громадськості та влади до проблем змін клімату. Ми хочемо на практиці показати, що таке зелені та сталі рішення, їх вплив на добробут та безпеку життя в рідному місті.

Всеукраїнський День Дій організований в рамках міжнародної кампанії "Міста для життя".

Довідка: «Міста для життя» - міжнародна кампанія від 350.org, мета якої - об'єднання кліматичних активістів і ініціатив, сприяння прийняттю та реалізації довгострокових кліматичних стратегій в містах Східної Європи, Кавказу та Центральної Азії. На сьогоднішній день кампанія реалізовується в таких містах, як Могильов (Білорусь), Санкт-Петербург (Росія) і Київ (Україна). В рамках дні в дій до кампаніїп риєднаються також Бішкек (Киргизстан) і Кутаїсі (Грузія).

Контакти координаторки акції в Рівному Майбороди Оксани (Сад історій): тел. 050 697 8118, 068 572 23 64.