Двоє молодиків учора, четвертого червня, близько 20 години мотоциклом їхали до Корця. Не впоравшись із керуванням, водій в’їхав у паркан. Від отриманих травм він загинув, а пасажир – на лікарняному ліжку.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

25-річний водій та 22-річний пасажир мотоциклу «Kawasaki», жителі села Копитів, їхали без шоломів. Рухаючись вулицею Євгена Коновальця районного центру, кермувальник на заокругленій ділянці дороги не впорався із керування та в’їхав спочатку в бордюр, а потім — у паркан.

Каретою швидкої медичної допомоги обох доставили до Корецької центральної районної лікарні. У пасажира діагностували закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку та осаднення ніг. Водію ж лікарям врятувати життя не вдалося, від отриманих травм він помер.

На Рівне нщині пішохід потрапив під колеса авто

Поліцейські за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху,що спричинили смерть потерпілого, розпочали досудове розслідування за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України.

Правоохоронці звертаються до усіх водіїв, особливо двоколісних транспортних засобів, суворо дотримуватися ПДР, дбати про власне життя та життя інших учасників дорожнього руху.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Рівне нської області.

pic



pic



pic