Учора, шостого червня, до поліції надійшло повідомлення, що на автодорозі «Устилуг-Луцьк-Рівне» в районі села Зоря на пішоходному переході невідомий здійснив наїзд на перехожих.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

Попередньо поліцейські встановили, водій автомобіля "Volkswagen Caddy", не вибрала безпечну швидкість руху та дистанцію і допустила зіткнення з "Ford Focus", який рухався попереду. У результаті зіткнення, за інерцією, водій "Ford Focus" здійснив наїзд на 22-річну жительку села Зоря, яка перетинала проїзну частину по нерегульованому пішохідному переходу.

Наразі встановлено наступне: близько 17-ї години 47-річна рівнянка, водій автомобіля "Volkswagen Caddy", не вибрала безпечну швидкість руху та дистанцію і допустила зіткнення з "Ford Focus", під керуванням 36-річного рівнянина, який знаходився попереду та надавав перевагу у русі пішоходам. Зі слів чоловіка та очевидців події, аби уникнути наїзду на людей він відвернув кермо вліво, після чого внаслідок зіткнення "Ford Focus" виїхав за зустрічну смугу руху та злетів у кювет. В цей час водій автомобіля "Volkswagen Caddy", продовжуючи рух, здійснила наїзд на 22-річну жительку села Зоря, яка перетинала проїзну частину по нерегульованому пішохідному переходу.

Запис відеореєстратора очевидця події

З діагнозом політравма її госпіталізували до лікарні. Крім того, під час ДТП пасажир автомобіля "Volkswagen Caddy", 47-річна жителька Зарічненського району, отримала травми у виді закритої черепно-мозкової травми, саден лобної ділянки голови та перелому кісток лівої кисті.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху поліцейські розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Рівне нської області.

pic



pic



pic



pic