Життя дорожчає, а заразом і послуги комунальників. Цього разу вони вирішили підняти ціна на тепло і гарячу воду. Сьогодні члени міськвиконкому погодили, з початком опалювального сезону ці блага для рівнян подорожчають. Проте це не остаточні тарифи, з грудня тепло знову подорожчає.

Подорожчання газу — основна причина перерахунку оплати за тепло, пояснюють комунальники. Цим і переконали членів міськвиконкому підвищити ціни на тепло. Тому з початку нового опалювального сезону рівняни платитимуть 5.79 за гарячі батареї за квадратний метр, а за підігрів води — 10,50 за 1 кубічний метр, або 33,60 на одного мешканця. Для бюджетних установ та інших споживачів опалення коштуватиме 11,57, а один кубічний метр гарячої води 19,14. І це не все . З першого грудня тепло для населення зросте до 6,05, підігрів води коштуватиме 10,98 за кубічний метр, або 35,14 на одного мешканця на місяць. Для бюджетних установ та інших споживачів опалення коштуватиме 11,78, а кубічний метр гарячої води 19,48.

Комунальники нагадують, борг громадян становить майже 30 мільйонів гривень. Натомість газовики вимагають від тепловиків погасити борги, та заплатити за блакитне паливо наперед. Ще один сюрприз підготувала міська влада для рівнян. За громадянами будуть наглядати. Вже й гроші виділили, аби придбати для міста камери нагляду.

Втім, коли рівненські міліціянти озброяться відеокамерами вони поки не кажуть.