Астрологія – не наука про вплив зовнішніх космічних сил на життєві відносини людини і її поведінки в суспільстві. За допомогою астрології, людина може отримати знання у вигляді карти майбутніх подій. Отож, пропонуємо і Вам долучитись до цього таємного знання.

Овен (21.03 - 20.04)

День утримує увагу Баранів на громадських подіях і тенденціях, пропонує витягти максимум з участі у різних зустрічах, зборах, спільних акціях. Інтерес представлять і офіційні, і неформальні заходи, особливо, якщо ви добре знаєте їх цілі, історію, специфіку. Якщо ви поглинені реаліями приватного життя, вам варто проявити далекоглядність, подумати про майбутнє свого проекту, сім'ї, місця проживання, і всі рішення «на перспективу» приймати колегіально, враховуючи думку близьких.

Телець (21.04 - 21.05)

Гармонійно поєднати свої смаки з зовнішніми вимогами Тельцям сьогодні непросто. Відповідальним Тельцям доведеться пожертвувати частиною своїх бажань і звичок заради справи, яку вони очолюють. Цілеспрямованим Тельцям доведеться рахуватися з умовами, на яких вони можуть досягти мети. Якщо ви вже домоглися популярності в певному середовищі, небажано послаблювати контроль: можна здати позиції і втратити досягнуте. Знадобляться такі якості, як організованість, почуття обов'язку, далекоглядність.

Близнюки (22.05 - 21.06)

Близнюки можуть розраховувати на підтримку друзів, партнера, закону, на благополучне вирішення нештатної ситуації, на захист своїх інтересів у незнайомому середовищі. Можна успішно витримати іспит, отримати нагороду, офіційний дозвіл, важливий документ або інше цінне перевагу. Самолюбивим Близнюкам не варто засмучуватися, якщо підсумком спору став нейтралітет: це не лише вдале, але і найбезпечніше рішення з тих, що можливі на даний момент, так як найкращим чином закріплює ваші позиції.

Рак (22.06 - 23.07)

Ракам сьогодні не вдасться зосередитися на своїх особистих планах, так як хід подій багато в чому диктують зовнішні обставини. Можливо, вам доведеться аж до ночі триматися в рамках будь-яких правил або традицій, слідувати законам сім'ї або групи. Якщо склалася критична або нетипова ситуація, доведеться спрямувати всі сили на її розв'язання. Завдання виявиться простіше, якщо ви тримаєте свої справи в порядку, маєте надійну підтримку, можете звернутися за допомогою до кваліфікованого фахівця.

Лев (24.07 - 23.08)

Цей день Левам краще використовувати для вирішення глобальних, а не дрібних завдань. Можна підбивати підсумки співпраці і колективних зусиль, давати комплексні оцінки, намічати майбутні перспективи. Це вдалий момент для продовження або завершення чесного діалогу, конструктивної дискусії. Важливо утримати на належному рівні особистий авторитет, а також залишити поряд з собою перевірених людей, на яких ви можете покластися. Не варто претендувати на лідерство за будь-яку ціну, краще, якщо «переможе дружба».

Діва (24.08 - 23.09)

Дівам зірки радять пам'ятати про відповідальність, рекомендують доводити справи до кінця. Офіційний борг не завадить виконанню дружнього, не виключено, що вони будуть збігатися або перетинатися. Бажано продемонструвати такі якості, як послідовність, дисциплінованість, строго слідувати наказам, інструкціям, лікарських та інших рекомендацій. Якщо ви керівник, доведеться подати гідний приклад підлеглим. Корисно привести в порядок робоче місце, інструменти, папки з паперами.

Терези (24.09 - 23.10)

Для Терезів обставини складуться ідеально. Можливий чесно заслужений приз, точно прорахований успіх. Удача дозволить додатково зміцнити самооцінку, налагодити і прояснити стосунки з дітьми, друзями, колегами, інстанціями. Однак зірки підказують, що ви в черговий раз побачите межі своїх можливостей. Ви навряд чи отримаєте більше, ніж заслужили, або, ніж допускає здоровий глузд, закон, мораль, сувора реальність. У любові пристрасті і інстинкти можуть поступитися місцем дружбу або розрахунком.

Скорпіон (24.10 - 22.11)

Скорпіонам варто витратити день на приведення в порядок особистої території. «Хазяйського ока» може вимагати будинок, дача, тимчасове житло, автомобіль, а також інтелектуальний володіння, наприклад, мережевий ресурс. Процес розстановки пріоритетів може змусити від чогось позбутися, чи, навпаки, придбати необхідну, кращої якості. На психологічному рівні, день підходить для прояснення сімейної ієрархії та відносин з друзями. Ключовим критерієм може стати надійність, взаєморозуміння.

Стрілець (23.11 - 21.12)

Стрільцям зірки радять не залишати «сліпих плям» у важливих відносинах, у тому числі, з найближчим оточенням, друзями, партнерами, сусідами по будинку. Сьогодні мають велику цінність згідно з справжніми однодумцями. Не виключено, що в сформовану команду не захочеться приймати нових людей, особливо, без перевірки або рекомендації. День сприяє сталості. Якщо дозволяють обставини, не варто залишати раніше часу обжите місце, робочий кабінет, згортати з добре знайомою траси.

Козеріг (22.12 - 20.01)

Сьогодні чуття і здоровий глузд вчасно підкажуть Козерогам, що саме потрібно зробити і коли слід зупинитися, щоб не порушити вірність планами і заявленим принципам. Таким чином, багато Козероги зможуть утриматися від непотрібних спокус і зайвих витрат, що дозволить їм зберегти енергію, здоров'я, цінні ресурси, а в деяких випадках, зберегти самоповагу. Корисно заново привести в порядок рахунки, бази даних, знання, інформаційні матеріали, вміст особистої пошти або контент сайту.

Водолій (21.01 - 19.02)

Водолії легко утримають необхідний баланс між задоволеннями і боргом, прагненням до популярності і твердими принципами. День дозволяє внести максимальну ясність у значущі стосунки, а також довести до досконалості виконану інтелектуальну роботу. Доброзичливість, врівноваженість, талант, вірність слову будуть розташовувати вам до серця. Ви можете бути природним наставником, неформальним лідером. Варто зробити все можливе, щоб у майбутньому не розпався коло ваших шанувальників і вірних друзів.

Риби (20.02 - 20.03)

Рибам сьогодні важливо зміцнити свій внутрішній стрижень. Ситуація дозволяє вивчити і акумулювати чужий досвід, щоб сформувати на його основі або за його підтримки власну позицію. Вирішальну роль може зіграти чийсь особистий приклад, професійний відгук, дотепний коментар, дружня порада, життєва історія, зважене колективна думка. Склавши отриману інформацію і власні роздуми, ви зможете отримати об'єктивну картину подій або зручне керівництво до майбутнім діям.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv