Дуже часто календарі випускають з уваги, коли планують свою маркетингову компанію. Це велика помилка! Друкований календар з вашим логотипом і дизайном – це та реклама, яка працює весь рік без подальших капіталовкладень. Подумайте про друк календарів Рівне завчасно, поки читаєте про переваги такої реклами.

Календарі для користувача – значимі подарунки

Кожна людина любить отримувати презенти, але робити це треба з вигодою для себе. Ваші клієнти будуть вдячні та задоволені, якщо отримають невеликий подарунок у вигляді настільного чи настінного календаря. Календарі з логотипом компанії набагато цінніші, ніж листівки і вважаються подарунками, а не нахабною рекламою, так що більш імовірно, що ваші клієнти будуть тримати їх на своєму столі чи стіні цілий рік.

Плануючи вихідні, чи ділову зустріч, ваші клієнти будуть звертатися до календарів з вашою рекламою, згадуючи про вашу компанію. Це чудовий спосіб нагадати про себе.

Нагадайте про себе

Коли календар вашої компанії дивиться на клієнтів день за днем, вони зобов'язані помітити логотип і ваш девіз. Навіть якщо ви ще не мали справ з цією людиною чи компанією, а просто подарували календар, то він послужить свою службу. В кінцевому підсумку, якщо людині знадобляться послуги, що ви пропонуєте, вона обов'язково звернеться до вас, адже саме вас буде асоціювати з вашим родом діяльності.

Друковані календарі з фірмовим логотипом служать ще й особистою рекомендацією. Якщо на стіні вашого партнера висить календар з вашим логотипом - це означає, що ваш бренд в даний час схвалений цією людиною. Таким чином, будь-яка людина, що заходить в офіс вашого клієнта може ясно бачити, що він або вона має сформовані відносини з вашою компанією!

Дайте свої контакти

Дуже часто ваші клієнти памятають про вас, але не можуть згадати ваші контакти. Візитки, листівки та, навіть, буклети легко губляться, а от календарі надійно прикріплені до стіни. Якщо обрати правильний дизайн календаря, то ваша контактна інформація буде на кожній сторінці. Перегортаючи місяці, людина бачить вашу адресу і телефони, тому може завжди звязатися з вами.

Подбайте завчасно

Якщо ви націлені на ефективну рекламу на цілий рік, то варто замовити друк календарів завчасно. VPM-Поліграф пропонує швидкий цифровий друк календарів, але чим більша партія, тим більше часу треба на виготовлення замовлення. Але і тут є свої переваги. Із збільшенням тиражу, зменшується ціна за одиницю – ви отримаєте ще більше реклами за менші кошти!

На останок…

Різниця між іншою рекламою і друкованими календарями в тому, що люди дійсно хочуть бачити їх кожен день - в іншому випадку вони б не повісили їх на стінах, не ставили б на столі або не помістили їх в своїх гаманцях. Календар не може бути настільки ж захоплюючим, як рекламні ролики, але вони довели свою ефективність часом. Таким чином, замість того, щоб витрачати купу грошей на рекламу, замовляйте календар на 2018 рік з вашою рекламою уже зараз!