Зазвичай ми плануємо косметичний ремонт на літо. І це цілком логічно: по-перше, в теплу пору року можна відкрити вікна і провітрити приміщення після фарбувальних робіт, по-друге, відпустку ми теж найчастіше беремо в цей час і можемо її частково пожертвувати заради оновлення інтер'єру. І, нарешті, літо - це завжди відчуття сонця і радості і так хочеться змінити щось у своєму житті, розфарбувавши його більш соковитими фарбами.

А які ж кольори актуальні та стильні влітку 2017?

ІНТЕР'ЄР В ПРИРОДНОМУ СТИЛІ.



pic

Весь світ прагне зараз до натуральності і екологічності. І ці тенденції не могли не вплинути на сучасні інтер'єри, повідомляє нам Panton Color institute (всесвітньо відома організація, яка двічі на рік - навесні і восени - оголошує десятку наймодніших кольорів сезону).



pic



pic

Отже, модними в цьому сезоні будуть всі природні тони і поєднання. Зверніть увагу на відтінки міді, кориці, охри і теракотовий колір. Щоб інтер'єр занадто не «тиснув», ці кольори доречно поєднувати з чорним і білим.

Наступний варіант підійде тим, хто любить проводити час в лісі.



pic

Атмосферу прогулянки на природі допоможуть створити м'ятний і смарагдовий кольори. Їх можна поєднувати з усіма відтінками сірого, пурпурного або навіть кольором соковитого лайма.



pic Доповнити картину допоможуть живі і стабілізовані рослини, тераріуми і акваріуми, підвісні кошики з живими квітами, пташині клітки і позолочені елементи інтер'єру.

Гарна новина для тих, хто недавно зробив ремонт. Цього року, як і раніше в моді блакитний і пудровий рожевий. Тому якщо ви недавно освіжили стіни в ці кольори, ви все ще в тренді.



pic



pic



pic

Також крім природних інтер'єрів актуальним залишається і мінімалістичний стиль.



pic

Тут доречно говорити про з'єднання оливкового, м'ятного, темно-гранатового і всіх відтінків коричневого кольорю.



pic

Активно використовуються в сучасному дизайні і пастельні тони, особливо приглушені відтінки жовтого і зеленого. Натхнення вам!



pic



pic



pic

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Як зберігати одяг без шафи: 6 оригінальних ідей