Рівненського коваля-віртуоза зафільмували у новій стрічці "Маски" місцевого режисера Павла Осіпова. Презентація для вузького кола поціновувачів відбулася днями.

За процесом створення стрічки можна було спостерігати у соцмережах - на сторінках режисера, оператора та на стадії пост-продакшна.

Як говорять автори стрічки - повну версію фільму невдовзі можна шукати на каналі Unlimited views production

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

Довідково: Роман Велігурський народився у м.Рівне . Закінчив Львівську академію мистецтв, кафедра художнього металу. Відзначений призом у категорії прикраси на Міжнародному фестивалі художнього ковальства HEFAISTON '96 у Чехії.

Також Режисер Павло Осіпов подав свою роботу "Ліфт" до участі на фестиваль короткого метру «Де кіно», про що повідомив на своїй сторінці у Instagram. До слова, формат фестивалю не обмежений шаблонами, з нетиповими сучасними номінаціями. Фестиваль тримає на прицілі молоді таланти, руки і голови яких не бояться камер, влучних кадрів і безсонних ночей у монтажних кімнатах - так характеризують фест організатори.

Ніяк не міг подати роботу на фестиваль. Організатори, навіть, не знали як пояснити ті помилки, і всі їхні поради не допомагали. Я пробував майже 10 компів, і завжди помилка. Але, нарешті, все вдалося!) Ліфт пішов на свій перший фестиваль #декіно #Unlimitedviewsproduction #unlimitedviews #dekino #filmfestival #Ліфт #filmmaking

Публикация от Pavlo Osipov (@osupausa)

Бажаємо Павлу успіхів та перемоги!