Патрульні наздогнали нетверезого водія, який намагався втекти.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

Вчора вночі, на перехресті вулиць Степана Бандери та 16 Липня, патрульні помітили автомобіль BMW X5, водій якого порушив правила обгону.

Охоронці порядку вирішили зупинити автомобіль порушника. Проте, водій, помітивши патрульних, почав пришвидшуватися та намагався втекти, згодом звернув у провулок.

За деякий час, водій побачив, що там нема наскрізного проїзду і був змушений зупинитися. Однак, вибіг з автомобіля і почав втікати дворами в бік вулиці Котляревського.

Полісмени негайно кинулися наздоганяти порушника. З гучними вигуками "Стій! Поліція" втікача затримали та застосували спецзасіб кайданки. На запитання про те, чому він втікав, чоловік відповів, що злякався поліцейських.

Як це було - дивіться оперативне відео патрульних поліцейських

У водія виявили явні ознаки алкогольного сп'яніння. Пройти огляд на стан алкогольного сп'яніння на місці зупинки за допомогою газоаналізатора Drager Alkotest водій відмовився у присутності двох свідків, проте забажав пройти огляд в медзакладі. Згідно висновку медичного огляду на момент обстеження водій перебував в стані алкогольного сп'яніння, тест показав 0,50 проміле.

На 27-річного рівнянина охоронці порядку склали протокол за ч.1 ст.130 КУпАП (керування транспортним засобом у стані алкогольного сп'яніння) та тимчасово вилучили посвідчення водія, а також винесли постанову за ч.2 ст.122 КУпАП (порушення правил обгону).

Про це інформує патрульна поліція Рівного.