Модний макіяж – це секретна зброя, що допомагає дівчатам виглядати по-справжньому стильно. Звичайно, мода на макіяж для молодої трохи консервативніша, аніж тренди на мейк-ап для вечірок. Однак у 2017 році гуру світової моди продемонстрували декілька абсолютно нових трендів і внесли свіжу нотку у класичний підхід. Тож, що потрібно взяти до уваги сучасній нареченій при виборі make up?

У 2017 році візажисти вважають, що наречена може бути різною. Серед трендів можна помітити відразу декілька протилежних підходів. З одного боку, весільна мода не змогла проігнорувати загальну тягу до nude, природним тонам, натуральності та легкої недбалості. А з іншого — в моду повертаються бліда шкіра, графічні стрілки і манливі ягідні губи соковитих тонів, тобто мейк-ап в стилі Діти фон Тіз.

У 2017 році краще відмовитися від яскравих тіней на користь ніжного смокі.

Все ще актуальний монохромний мейк ап, покликаний освіжити наречену, але не змінювати її до невпізнання. У весільному макіяжі допустимі тіні кольору «металік». При цьому, за словами однієї з найвідоміших зоряних візажистів Моніки Бландер, класика весільного образу залишається поза моди. Давайте детальніше розглянемо основні тренди модного весільного макіяжу!

Тренд №1: Стробінг

Ефект вологої, сяючої здоров'ям шкіри — хіт року.



pic

Техніка strobing, забезпечує шкірі неймовірне сяйво, стала маст-хевом нового весільного сезону. Стробінг остаточно потіснив тренд на матову шкіру. Головне, що потрібно від візажиста, це наперед перевірити стан шкіри і довести її до досконалості.

Тренд №2: Бронзова засмага

pic

У новому весільному сезоні макіяж в стилі nude краще підкреслити ефектом засмаги, скориставшись відповідним тоном бронзера або отримавши порцію ультрафіолету на Карибах. На весільних показах від Alberta Ferretti, Vera Wang, Moschino, Michael Kors і Versace складалося враження, що моделі, одягнені у весільні вбрання, всього кілька годин тому повернулися з відпочинку на середземноморському курорті .

Варто зазначити, що нюдовый мейк-ап вимагає правильно оформлених брів і ідеальної шкіри, так що до весільного свята варто сходити в салон краси і запастися прозорими тональними засобами.

Тренд №3: М'який smoky eyes



pic

М'який смокі-айс в коричневих, сірих і ніжних оливкових тонах підкорює вершини весільної моди. У 2017 році актуальні «димові очі» вимагатимуть повної відмови від чорної туші, яку потрібно замінити на оксамитовий шоколадний тон, як зробили візажисти Yaki Ravid і Nicole Miller на останніх показах весільних колекцій. Агресивність і виражена сексуальність пом'якшується максимальним розтушовуванням.

Тренд №4: Ягідні губи

pic

Соковита помада ягідного тону – ідеальний варіант для весілля, що пройде у спеку або в перші осінні місяці. Візажисти з Jason Wu, Giles, Dolce&Gabbana і Oscar de la Rentaс зробили акцент саме на такому варіанті мейк-апу. Загальна захопленість червоним кольором призвела до того, що справжнім маст-хевом нового модного року став класичний образ femme fatale.

Обов'язковим атрибутом образу є винна, оксамитова, малинова, бордова, блакитна або класична червона помада холодних тонів. При цьому головним правилом 2017 року є те , що помада має бути абсолютно матовою.

Тренд №5: Металевий блиск

pic

Мабуть, найбільш яскравою тенденцією 2017 року стало використання в макіяжі тіней кольору зістареної бронзи, золота або срібла. Головне правило макіяжу у відтінках металік: сяйво очей повинне підкреслити ідеально затонована шкіра. Крім того, варто підібрати помаду у тонах кавового, коричневого, м'якого персикового або кварцового кольору.

Для яскравих весіль рекомендується використовувати тіні, контрастні до кольору очей, а для більш романтичних урочистостей тони, що перегукуються з райдужною оболонкою. Цей підхід у мейк-апі з успіхом демонструють на подіумах бренди Delpozo і Ashish.