Відпочити – фізично і морально. Але обов'язково відпочити. Бажано - подалі від звичного і вже набридлого міста та дому. Скільки разів ви говорите собі та друзям такі слова? Сучасні люди - і офісні працівники, і робітники на підприємствах, - втомлюються якщо не від трудового дня, то і просто від щоденної рутини. Тому в період такої очікуваної відпустки треба ловити шанс і встигнути набратись сил фізично та набратись енергії внутрішньої. Та як все встигнути за якихось кілька тижнів?

Втекти від шумного міста, абстрагуватись і набратись сил - тут ніяк не обійтись без природи. Один із найкращих варіантів - поїхати в гори. Якщо ви не прибічник життя у диких умовах та ночівлі в наметах, вам підійде більш цивілізований відпочинок - наприклад, на популярному українському курорті - у Солотвино. І не бійтесь цього “дорогого” слова - відпочинок у “Солотвино Резорт” доступний кожному. А головне - і не надійтесь, що це той варіант, коли ви будете просто відлежуватись на тапчанах чи ходити на втомливі екскурсії. Але про все по порядку.



pic

«Солотвино Resort» - це готельно-лікувальний комплекс, розташований у тихому і чистому місці, де ви можете насолоджуватися свіжим гірським повітрям та співом пташок. Красиві карпатські ліси за вікном відволікають від сірих міських пейзажів. І серед цієї гірської краси - широкий вибір занять для активного відпочинку.

На великій території комплексу є багато дерев, штучне озеро та довгі алеї. Знаючи екологічність та користь карпатських гір, «Солотвино Resort» пропонує своїм відвідувачам більше відпочивати саме на свіжому повітрі. Ви можете обрати кращий варіант для себе - взяти на прокат велосипеди. Після активної чи помірної їзди відпочити можна знову ж на дворі - посидіти на терасі або взяти в . оренду одну із бесідок. Другий варіант ідеально підійде, якщо ви приїхали відпочивати великою компанією, і все ж хочете хочете насолодитись теплим спілкуванням у колі близьких людей. Приготувати страви ви можете самостійно. А для тих, хто не хоче думати про “принеси-подай, помий посуд” - ресторан та їдальня у вашому розпорядженні. Кухня тут особлива - ви маєте можливість смакувати страви угорської, румунської та європейської кухонь. Шеф-кухар та персонал комплексу подбають про те, що ви ніколи не забули їхні першокласні гастрономічні смаколики.

pic

Ще один пункт відпочинку душі і тіла - сауна. Це варіант, який полюблять наші співвітчизники. Але нагадаємо, що «Солотвино Resort» - це і оздоровчий комплекс, тому тут ретельно простежать, аби візит до сауни був максимально корисним для вашого здоров'я.



pic

Не менше думають працівники комплексу про здоровий сон відпочивальників. Для різних потреб та гаманців тут можна забронювати комфортні номери класу “Люкc» (двокімнатний) та “Стандарт” (двомісний). За потреби можна додати спальні місця. Номери різняться не тільки площею, а й інтер'єром. Стандартні номери виконані в стриманому класичному стилі, в світлих тонах, вони однокімнатні. Номери класу Люкс двокімнатні, просторі, також в класичному стилі. У всіх номерах нові зручні меблі, необхідна техніка, а також балкони, з яких відкривається чудовий вид на територію готелю і гори.



pic



pic



pic



pic



pic

Оскільки у «Солотвино Resort» дбають про внутрішню інфраструктуру та комфорт відпочивальників, територія нагадує нічим не гірші курорти Європи (воно і не дивно, адже Солотвино дуже близько розташоване до Румунії). Територія готелю дуже популярна серед місцевих - адже ідеально підходять для фотосесій та весільних церемоній та святкувань. А ще у конференц-залі проводять ділові зустрічі та конференції,



pic

Та головне – це звісно лікувальні можливості у «Солотвино Resort». Тут і Спа-центр, і класичний масаж, і гідромасаж, басейн із солоною водою, соляна кімнату, пресотерапія і електролікування. Як оздоровитись та про корисні процедури у Солотвино детальніше читайте у нашому матеріалі - Лікувальна сила Мертвого моря — на українському Закарпатті у Солотвино.

Контактна інформація:

Адреса: Закарпатська область, Тячівський районі, смт. Солотвино, урочище Рибник, 2

Сайт: www.solotvino.com.ua

Контакти: (098)7383111

(098)9848114

(096)6696660

Стаціонарні телефони: 56-843, 56-532