У суботу 24 червня буде проведена мирна акція у рамках підтримки акції "Європейські дороги" в м.Рівне , а також законопроекту №5567, який оприлюднений на офіційному сайті Верховної Ради України.

Про це повідомили на сторінці АВТО ЄВРО СИЛА РІВНЕ у ФБ.

Метою законопроекту є визначення правових основ контролю переміщення на митну територію України та подальшого вивезення громадянами-резидентами транспортних засобів особистого користування з іноземною реєстрацією, підвищення економічної ефективності діяльності митниць, збільшення надходжень до бюджету, ліквідація низки корупційних схем на митних пунктах пропуску, надання можливості громадянам України придбати якісний автомобіль за доступною ціною і, як наслідок, суттєве зниження соціальної напруги.

Закон позитивно вплине на економічні показники України, оскільки, внаслідок його прийняття, усі кошти, які сплачувались нерезидентам та іноземним юридичним особам за послуги з ввезення таких авто на територію України, будуть надходити в державний бюджет у вигляді офіційних платежів.

Коротко про першочергові цілі та мету АЄС!

1. Розмитнення авто-мото як в Європi.

2. Захист прав власників і користувачів авто-мото на європейській та українській реєстрацii.

3. Европейський рiвень життя: дороги, пальне та соцiальнi стандарти! Єднаймося! Разом ми сила!

Запрошуємо усіх бажаючих на будь-яких авто-мото на будь-якій реєстрації та і без ТЗ.

Основний збір на 11.00 год. ТЦ Екватор м.Рівне !

Усі присутні на автопробізі 24.06.17р. зможуть отримати безкоштовну юридичну консультацію з питань трудового законодавства.

Окрім того буде можливість дізнатися більше щодо транзиту та тимчасового віїзду ТЗ на митну територію України!

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv