Вчора, 20 червня, в ГУНП в Рівненській області відбулася семінар-нарада з питань використання електронної системи фіксації поліцейськими результатів реагування на події.

«Аби гідно виконувати, покладені на нас обов’язки та забезпечувати високий рівень правопорядку і публічної безпеки, необхідно постійно вдосконалюватися, рухатися вперед та професійно зростати, - зауважив начальник ГУНП в Рівне нській області Валерій Самчук. – Потрібно працювати так, щоб громадяни відчували себе у безпеці і твердо знали, що коли звертаються до поліції по допомогу – вони її отримають».



pic

pic Під час семінар-наради поліцейські обговорили основні засади роботи та алгоритм дій щодо використання електронної системи фіксації поліцейськими результатів реагування на події, яка складається з двох взаємопов’язаних складових: підсистема складання рапорту, робота з якою здійснюється безпосередньо нарядом групи реагування патрульної поліції (ГРПП) або патрульної поліції на планшетних пристроях; підсистема розгляду та прийняття рішення, у якій працює черговий органу поліції на робочому місці.



pic



pic

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Рівне нської області

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv