Гороскоп для всіх знаків зодіаку на п'ятницю, 23 червня:

Овен (21.03 - 20.04)

Овнам не варто розцінювати події дня як остаточні і безповоротні: швидше за все, це лише підготовка до основного дії, прелюдія до головної події. Не виключено, що доведеться врахувати цілий комплекс взаємозв'язаних факторів, що не залежать від вашої волі. В силу обставин або внутрішнього настрою, буде складно взяти прямий курс, дотримуватися однозначної тактики. Можливо, вас затримає дорога. Відстрочка може виявитися до речі, якщо ви тягнете час, шукаєте оригінальний запасний варіант.

Телець (21.04 - 21.05)

Тельцям варто використовувати цей день для наведення порядку в поточних справах і навколишньому просторі. Корисно звести в систему важливі дрібниці, відкинувши зайве, несуттєве. Небажані витрати. Варто відкласти активні роз'їзди і контакти, особливо, якщо передбачається освоєння нових напрямків, активна реорганізація побуту. Актуальні страхувальні заходи, включаючи уточнення маршруту, бюджету, відомостей, технічних можливостей. Не найкращий момент для нових договорів, але вдалий для закриття старих.

Близнюки (22.05 - 21.06)

Близнюкам зірки рекомендують утриматися від нових акцій, угод, поїздок, зустрічей. Сьогодні можуть дати осічку не тільки спонтанні дії, але і перевірені плани, точні розрахунки, завчасні домовленості. Не виключено, що ви опинитеся в невідповідному настрої, охолоджуючим атмосфері. Ймовірний дефіцит енергії та рішучості. Можна зіткнутися з зовнішнім обмеженням, наприклад, зі скепсисом і критикою, неготовністю чи відсутністю потрібних людей, браком коштів і актуальної інформації.

Рак (22.06 - 23.07)

Сьогодні Раки внутрішньо готові до дії, але той чи інший нюанс стримає ініціативу. Заблокувати енергію можуть власні сумніви або сторонні об'єктивні фактори. Можливо, буде тимчасово закрито потрібний вам шлях, джерело інформації, канал зв'язку. Корисно подумки відсікти побічні інтереси, щоб цілком сконцентруватися на головних цілях. Якщо ви згораєте від цікавості, то день підходить для пробних дій, які не варто вважати справжнім стартом. Доречна тренування або розминка упівсили.

Лев (24.07 - 23.08)

Левам ці добу допоможуть остаточно визначитися. Можливо, вибір буде пролягати через таємні сумніви. Не виключено, що в ім'я заповітної мети вам доведеться заздалегідь принести в жертву. Обставини можуть запропонувати вам тимчасово пожертвувати своєю свободою, змінити коло спілкування та інтересів, відмовитися від публічної активності. День підходить для підведення риски під циклом будь-яких зусиль, Незважаючи на успіхи, тверезий критичний погляд на свої досягнення буде корисніше, ніж самообман.

Діва (24.08 - 23.09)

День тимчасово послаблює позиції Дів, «змащує» хорошу перспективу. Найбільш вразливі представники знаку ризикують впасти в недоречний песимізм. Зірки радять не піддаватися уявним розчарувань, поставити межі сумніву і невпевненості в собі. Сьогодні можна закрити двері в минуле і налаштуватися на новий лад. Одночасно, не варто ігнорувати підказки і натяки негативного характеру, передчуття і досвід. Бажано знайти і усунути уразливість в планах і власному світогляді.

Терези (24.09 - 23.10)

Терезам пора закрити попередню сторінку біографії, так як прийдешні події вимагають кардинально іншої тактики. Не виключено, що після періоду підготовки, навчання, розширення кругозору належить битва за конкретні цінності або позиції. Скорегувати погляди і стратегію особливо важливо, якщо планується кар'єрний ріст, зміна в будинку, важлива особиста акція. Заслуговують уваги ситуації, пов'язані зі зміною керівництва, громадянства, соціального та сімейного стану, з відкриттям і трансформацією бізнесу.

Скорпіон (24.10 - 22.11)

Скорпіонам день допоможе перемогти залишкові сумніви і страхи. Якщо ви недовірливі або ослаблені, то можете перебільшувати проблеми, побоюватися ілюзорною загрози, занижувати свій потенціал. Не виключено, що повірити в майбутні успіхи вам завадить негативний досвід минулого. Може нагадати про себе смуга ризиків і втрат, важкий період навчання або адаптації. Щоб сконцентрувати силу в потрібному напрямку, не завадить відключити емоції і тверезо «розкласти все по поличках», дати всьому об'єктивну оцінку.

Стрілець (23.11 - 21.12)

Стрільцям не варто тягнути з розстановкою акцентів у партнерстві. Можлива перевірка на принциповість. Головним завданням може бути відсікання шкідливих сумнівних контактів. Доречні самокритика і відмова від помилок, але краще не відрікатися від того, що ви вважаєте істиною. Актуально завершення діалогу, який довів свою непродуктивність в нинішньому форматі. Одночасно, варто зберегти зв'язки з однодумцями. Бажано мати альтернативний сценарій ведення справ, на крайній критичний випадок.

Козеріг (22.12 - 20.01)

Козерогам зірки радять навести максимальний порядок в поточних справах і контактах. При цьому не варто відкидати те, що не закінчено або викликає сумніви: не виключено, що в допрацьованому вигляді ідея вам ще знадобиться. Не завадить окремий архів для чернеток, ескізів, проектів, попередніх розрахунків і домовленостей, якихось секретних відомостей. Якщо попереду зіткнення з сильнішим противником, варто точніше оцінити свій прихований потенціал і слабкі місця, в тому числі, стан здоров'я.

Водолій (21.01 - 19.02)

Водоліям зірки не радять зневажливо ставитися до плодів успіху або довгої роботи, відмовлятися від чесно заслуженого статусу. Корисно привести в систему цінні знання, зміцнити налагоджені особисті зв'язки. У сферах, пов'язаних зі свободою і самореалізацією, навпаки, знадобляться організованість і вміння себе обмежувати. Не варто захоплюватися активними видами відпочинку, розтрачувати сили на виснажливі вечірки. Краще прийняти як належне творча криза, фінал гри, закінчення періоду пошуків.

Риби (20.02 - 20.03)

Рибам корисно усвідомити межі своїх повноважень і обов'язків. Бажано відмовитися від ідей, які себе не виправдали, і від роботи, яка вам не по силам. Зірки підказують, що замість вас чекає відмінна компенсація, з перспективою максимально розкрити ваші таланти. Напередодні позитивних змін, добре навести порядок в будинку і на робочому просторі, закрити невідповідні проекти. Там, де залишаються коливання, можна прийняти альтернативний план: час покаже, чи заслуговує він уваги.