Астрологія – не наука про вплив зовнішніх космічних сил на життєві відносини людини і її поведінки в суспільстві. За допомогою астрології, людина може отримати знання у вигляді карти майбутніх подій. Отож, пропонуємо і Вам долучитись до цього таємного знання.

Овен (21.03 - 20.04)

Овнам день дарує душевний підйом, додає оптимізму. Можна дозволити собі більше свободи, відволіктися від напружених відносин і трудомістких справ, знайти час для світського життя, романтики, відпочинку, зайнятися більш креативною частиною роботи. Батькам варто провести більше часу з дітьми. Любовну симпатію добре підтвердити конкретним жестом уваги, наприклад, ефектним подарунком. Розваги можуть вимагати додаткових витрат, але не виключено, що з'явиться можливість з кимось розділити витрати.

Телець (21.04 - 21.05)

Увагу Тельців може залучити власне житло або територія, обстановка в сім'ї. Цей день підходить для проведення сімейних заходів, у тому числі дитячих. Може вдатися вечірка з колегами або новими знайомими, за умови, що створилася атмосфера чимось нагадує домашню. Рутинні клопоти не будуть обтяжливими, якщо підійти до нього творчо, або з кимось розділити. Можуть знадобитися додаткові витрати на потреби близьких, облаштування побуту, або на ваші власні примхи.

Близнюки (22.05 - 21.06)

Близнюкам день підніме настрій і поверне звичну точку опори. Після хвилювань і змін обстановка стабілізується, можливо, ви знову потрапите в знайоме близьке оточення. Налагодиться або набуде більш чіткі обриси фінансова ситуація, стануть гармонійнішими відносини з дітьми, друзями, родичами. День сприяє річним розваг, колективним креативним занять. Не виключено, що ви направите увагу на будь-яке надихало на творчість, або займетеся старовинним хобі.

Рак (22.06 - 23.07)

Ракам варто змінити вектор уваги або метод дій. Добре зайнятися поповненням сил і ресурсів. День обіцяє гідну нагороду за зусилля і хвилювання, можлива оплата ваших послуг чи таланту. Варто побалувати себе комфортом, зайвої порцією ласощів, престижної покупкою. Можливі витрати на будинок, при цьому найбільш вдалими обіцяють стати придбання, спрямовані на створення затишку і комфорту, або пов'язані з прийомом гостей, сімейним святом, літньою відпусткою. Добре вибирати подарунки і сезонні товари.

Лев (24.07 - 23.08)

Левам день дозволяє відновити душевну рівновагу і самооцінку, зовнішню форму або колишню репутацію, позбавитися від залежності або від дратівливих чинників. Спосіб компенсації за ті чи інші переживання можуть стати нові покупки, участь у вечірках, кулінарні шедеври чи інші акції, що вимагають витрат. Не виключено, що деякі неприємні думки і емоції вами будуть витіснені і пригнічені, особливо, якщо ви ще не адаптувалися до змін, не готові холоднокровно аналізувати події.

Діва (24.08 - 23.09)

Дівам зірки підказують, що зберегти недавній темп і стиль життя важко. Доречний перерву в експериментальній діяльності, в новому активному процесі спілкування. Можливо, знадобиться період реабілітації після бурхливого уїк-енду. Якщо нововведення незворотні, належить або стабілізувати обстановку, або підлаштуватися до неї. Темою дня може стати вирішення грошових питань, пошук матеріалів, ресурсів, резервів. Вдалим рішенням може стати усамітнення або перемикання на більш звичні умови.

Терези (24.09 - 23.10)

Терезам вдасться гармонізувати хід подій або змінити обстановку на більш комфортну. День дозволяє зняти напругу, поліпшити моральний стан. Можливо, ви опинитеся в колі старих друзів і шанувальників, у добре знайомому місці, у звичній ролі. Якщо постраждало ваше самолюбство або опинилася під загрозою репутація, не варто поспішати з радикальними заходами. Краще тимчасово відволіктися від неприємних думок, щоб зламати інерцію порочних дій, заспокоїтися, поглянути на себе з боку інших.

Скорпіон (24.10 - 22.11)

Скорпіонів день змусить мріяти про кар'єру, славу, кохання чи іншій формі успіху. Буде природним бажання похвалитися успіхом або перспективою. Цілеспрямованим Скорпіонам вдасться зробити наступний крок, наприклад, закріпити свої досягнення офіційно і дати їм рекламу, обзавестися підтримкою впливової особи або групи. У відсутність зовнішніх інструментів просування, зіграє роль зросла впевненість у собі, у тому числі, у своїй навченості, творчих, ділових, комунікативних здібностях.

Стрілець (23.11 - 21.12)

Стрільці сьогодні виявляться в знайомій атмосфері, що сприяє виходу з кризи. Емоційні бурі зміняться штилем. Якщо ви успішно пройшли випробування, ваші апломб і авторитет закономірно зростуть. Стрільцям, що дала слабину і потрапили в непросту ситуацію, зірки підказують, що не все втрачено, ще є шанс відігратися. Це прекрасний день для повернення до старих друзів, набуття моральної і духовної підтримки. Не варто робити новий ризикований крок, не розібравшись у причинах подій.

Козеріг (22.12 - 20.01)

Козерогів зірки застерігають від нервозності і паніки, а також від ревнощів, заздрості та інших неконструктивних емоцій. Купірувати несприятливі тенденції дозволять досвід і самовладання. У критичній ситуації допоможе перевірений комплекс заходів. Якщо порушена морально-психологічна сторона, вас підтримає давнє джерело духовної сили, або ваш власний прихований особистісний резерв. Події минулого уїк-енду можуть мотивувати на новий крок у напрямку кар'єри чи іншої форми соціального успіху.

Водолій (21.01 - 19.02)

Водолії можуть розраховувати на закінчення екстремального періоду, пов'язаного з підвищеними навантаженнями і переживаннями. Якщо ситуація загрожує затягнутися, можна зробити перерву, щоб змінити обстановку, розрядити напругу, звернути увагу на інші сфери інтересів. Буде нескладно отримати моральну компенсацію, однак не виключено, що ви не знайдете в своєму оточенні глибокого емоційного розуміння. Можливі труднощі з побутової та матеріальною підтримкою, може бракувати гармонії і комфорту.

Риби (20.02 - 20.03)

Сьогодні Рибам зірки радять зберігати позитивний настрій, але проявити більше організованості, відповідальності. Якщо у вихідні були допущені явні зловживання і надмірності, дисципліна допоможе уникнути ускладнень, а якщо «зашкалюють» емоції, то дозволить швидше заспокоїтися. Не завадить помірність у харчуванні, вживанні косметики, перебування на яскравому сонці. Небажано розслаблятися і проявляти легковажність, ігнорувати повсякденні обов'язки, порушувати робочий або медичний режим.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv