Унікальна мандрівка відбудеться вже цими вихідними 1-2 липня.

На Рівне нщині завершується реєстрація на дводенну «Велику пригоду у Дермансько-Острозькому національному природному парку».

Формат подорожі - туристична пізнавальна дводенна пригода велосипедним або пішохідним маршрутами (на вибір), протяжністю 64 км.

Для участі у подорожі вже зареєструвалося 56 велосипедистів та 24 піших туристів з Рівне нщини, Волині, Львова та Київщини.

Місце старту та фінішу – 1 липня с.Мости Здолбунівського району о 10.00.

Учасники відвідають мальовничі місця природоохоронної території, почують багато інформації про Мале Полісся, унікальні рослини, тваринний світ, передумови та історію виникнення національного парку на розмаїтих ландшафтах між мальовничими пагорбами Мізоцького кряжу та Кременецькими горами.

pic

Багато цікавого можна буде дізнатися, відвідавши урочище Пекло, Новомалинський замок, Зіньків камінь, вікові липи, Будеражське городище та ще безліч чудових місць і туристичних об’єктів. Мандрівники отримають задоволення, пройшовшись екологічною стежкою, що об’єднує давньоруські історичні області Волинь і Поділля.

Організатори стверджують – це чудова нагода розчинитися у лоні природи, відпочити від буденності та нагадати собі, що, дійсно, життя прекрасне!

Про це повідомляють на сайді Рівне нської обласної державної адміністрації.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv