Здолбунівською місцевою прокуратурою підтримано публічне обвинувачення у кримінальному провадженні за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 309 КК України (придбання та зберігання наркотичної речовини у великому розмірі без мети збуту).

Доведено, що 42-річний житель м. Рівне , маючи не зняту та не погашену у встановленому законом порядку судимість, діючи повторно, в порушення вимог Законів України «Про заходи протидії незаконного обігу наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів та зловживання ними» і «Про наркотичні засоби, психотропні речовини і прекурсори» незаконно придбав та зберігав наркотичний засіб без мети збуту.

Працівниками Здолбунівського ВП Острозького відділу поліції ГУНП в Рівне нській області виявлено та вилучено під час особистого огляду злочинця шприци з наркотичною речовиною. Відповідно до висновку експертизи наркотичних засобів маса вилученого ацетильованого опію, обіг якого заборонено, становила 1,177 г.

Суд, погодившись з доводами прокурора, визнав вказану особу винною у вчиненні злочину та призначив покарання у виді позбавлення волі строком на 2 роки.

Про це повідомляє прокуратура Рівне нської області.