Не починати хаотично шукати всіх рідних в переддень здачі генеалогічного дерева, а планомірно заповнювати, шукати та знаходити. Саме з такою метою в Україні запустили сайт (*((https://pra.in.ua/)(Pra.in.ua))*). Окрім створення власного дерева, ви також можете знайти однофамільців, родичів та місця їхнього проживання. Більше про ресурс - читайте далі.

Світ не стоїть на місці, як і ІТ-технології. І завдяки ним відтепер не потрібно просиджувати годинами в архівах,а всього лиш зайти на сайт та відшукати/заповнити потрібну інформацію.



pic

Саме таким ресурсом є сайт Pra.in.ua, який є найбільшим онлайн-ресурсом України. Осягає він періоди від 1650 і 1920 рр. Нині містить інормацію про 2,5 млн. осіб, а вже з наступного року планують значно збільшувати обсяг.



pic

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

Ресурс є безкоштовним, проте можна матеріально підтримувати проект. Також однією з переваг є свторення власного дерева родоводу, де можна заповнювати та додавати необхідну інформацію.

Також на сайті зібраний матеріал не тільки про українців, а й інших національностей - євреїв, поляків і т.д., котрі проживали на території нашої держави.