За удар ножем житель Рівненського району може потрапити за ґрати на вісім років.

До поліції 28 червня пізно ввечері надійшло повідомлення від 39-річної жительки села Шпанів, що її чоловікові наніс тілесні ушкодження ножем сусід. Правоохоронці затримали зловмисника та повідомили йому про підозру у скоєному злочині.



pic

Слідчо-оперативна група встановила, що подружжя поверталося додому, як по дорозі зустріло сусіда. 33-річний чоловік, будучи в стані алкогольного сп’яніння, почав з’ясовувати стосунки. А вже біля будинку своєму 39-річному односельцю назначив «зустріч» у дворі, аби остаточно розставити всі крапки над «і», прихопивши з собою з помешкання кухонний ніж. Суперечка закінчилася проникаючим ножовим пораненням. Дружина, коли побачила закривавленого чоловіка на порозі квартири, одразу викликала «швидку».

pic Потерпілого 39-річного жителя Шпанова госпіталізували у Рівне нську обласну клінічну лікарню. За фактом нанесення умисного тяжкого тілесного ушкодження розпочато досудове розслідування за частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України. 33-річного чоловіка затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та повідомили про підозру. За скоєне йому тепер загрожує позбавлення волі від п’яти до восьми років.

pic

Про це повідомляє Патрульна поліція Рівного на сторінці у ФБ.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv