Громадськість брала в облогу кабінет заступника міського голови Рівного Віталія Германа.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

Усе через створення робочої групи, яка має допомагати розробникам історико-архітектурного опорного плану збирати інформацію про Рівне . Зокрема, активістів обурило те, що до цієї групи не потрапило жодного представника громадськості. Тому волонтер Тетяна Гонтар звинуватила Германа у підкилимній грі.

"Шкодую, що закінчився ліміт відео і переглянути, як приїхала поліція в робочий кабінет і час чиновника , за викликом того ж чиновника невдасться", - пише на своїй сторінці у соціальній мережі фейсбук рівнянка Тетяна.

Натомість заступник міського голови Віталій Герман на своїй сторінці у соціальній мережі фейсбук описує своє бачення ситуації, - "Сьогодні методом морального тиску і погроз була заблокована більше як на 1 годину робота заступника міського голови Віталія Германа і Управління містобудування та архітектури виконавчого комітету Рівне нської міської ради."

Нагадаємо, що львівський інститут зараз розробляє історико-архітектурний опорний план. Його вартість становить близько мільйона гривень.

Джерело: Рівне Вечірнє