Офіційна делегація рівненських рятувальників з робочим візитом відвідали столицю Республіки Білорусь.

29-30 червня офіційна делегація співробітників Головного управління ДСНС України у Рівне нській області та представника Рівне нського міськвиконкому відвідала з робочим візитом столицю Республіки Білорусь місто Мінськ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Літаки авіації ДСНС України вже на Рівне нщині [ФОТО]

Зокрема офіцери ДСНС відвідали завод «Сучасної пожежної техніки» Білоруської столиці, де ознайомилися з тактико-технічними характеристиками 32-метрового колінчастого підіймача на базі автомобіля «МАЗ».

pic

Даний підіймач є надзвичайно ефективним для доставки вогнегасячих речовин, особового складу рятувальників та евакуації громадян під час гасіння пожеж у багатоповерхових житлових будинках Рівного. Крім колінчастого підіймача, рівняни ознайомилися з іншою пожежно-рятувальною технікою та обладнанням, що виготовляють білоруські виробники.



pic



pic Відвідала рівненська делегація також 32-гу Мінську пожежну частину. Де ознайомилися умовами несення та організації служби білоруських вогнеборців, парком пожежно-рятувальної, інженерної та спеціальної техніки, що знаходиться на озброєнні частини.

pic Повідомляє Головне управління ДСНС України у Рівне нській області.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv