Астрологія – не наука про вплив зовнішніх космічних сил на життєві відносини людини і її поведінки в суспільстві. За допомогою астрології, людина може отримати знання у вигляді карти майбутніх подій. Отож, пропонуємо і Вам долучитись до цього таємного знання.

Овнам варто проявити послідовність і досконально розібратися в цій проблемі. День підходить для обговорення питань, пов'язаних з охороною, страховкою, ресурсами, податками, спадщиною, спільними прибутками, ремонтом, переїздом, будівництвом. Ключовим пунктом може стати підведення підсумків. Перевагу краще віддати наради у вузькому колі. Відповідний момент для сімейного ради. Не варто залишати «білі плями» в обговорюваній темі: від скрупульозності може залежати успіх або безпеку.

Тельцям не варто відкладати переговори і консультації, особливо, їх фінальну частину. Сьогодні оточуючі вас люди налаштовані на спілкування і готові повідомити цікаву інформацію, але вже завтра ситуація може змінитися. Не виключено, що ви зможете отримати цінні конфіденційні відомості, або отримати користь з чуток. Одночасно, обставини дають вам ще один шанс справити враження, підтвердити домовленість, просунути особисті інтереси. Повноцінного діалогу сприятиме зустріч тет-а-тет.

Близнюкам зірки не радять прагнути до зовнішньої активності, поки що не закінчені необхідні рутинні справи і не зроблено необхідні висновки. День підходить для вивчення і застосування корисної інформації, пов'язаної з харчуванням, лікуванням хвороб, заробітком, комунікаціями, веденням побуту і бізнесу. Цінність рад і здогадів бажано перевірити на практиці, щоб вчасно відсіяти зайве. Роботи, пов'язані з фізичними навантаженнями, включаючи ремонт, прибирання, медичні процедури, рекомендується перенести на ранок.

Ракам день дозволяє провести ще один день в зручному режимі. Можна присвятити його хобі або заняття, яке піднімає настрій. Якщо ваше головне захоплення робота, вдасться поєднати приємне з корисним. Ці добу сприятливі для комунікацій, досліджень, літературній діяльності: чуття допоможе знайти потрібні слова для вираження почуттів і намірів. Не варто відкладати довірчу бесіду з дитиною, розмова з близькою людиною, відправку важливого листа. Починати нові справи не рекомендується.

Левам зірки не радять змінювати курс. Сьогодні краще залишити все як є, змиритися із дрібними незручностями. Натомість, у вас буде можливість глибше вивчити хвилюючу тему, довести до кінця важлива справа, щось усвідомити. Актуальна розмова з домочадцям, з довіреною особою. День підходить для обговорення житлових і сімейних тим, внутрішніх сторін бізнесу, для занурення в тонкощі психології, делікатні нюанси духовної або інтимного життя. Може знадобитися вивчення архіву, ведення особистого щоденника.

Дівам варто активніше використовувати комунікаційні канали: незабаром деякі з них можуть виявитися недоступними. Це вдалий момент для розмов у вузькому колі родичів, сусідів, перевірених партнерів, старих друзів. День підходить для обговорення підсумків, особливо, якщо справа стосується оригінальної ініціативи, особистої чи колективної, експерименту, пригоди, оновлення, подорожі, результатів навчання або відпустки. Зовнішні контакти не повинні замінювати внутрішнього усвідомлення вами найбільш важливих подій.

Терезам зірки радять отримати все можливе з поточної ситуації, так як незабаром багато чого зміниться. Прийдешні зміни позитивні, але і в теперішньому моменті є щось повчальне. Якщо не винести урок з недавніх подій, то замість ривка на новий рівень ви ризикуєте почати повторний забіг по знайомій траєкторії, без перспективи зростання. Поряд зі стратегічними питаннями, день сприяє рядовим турботам. Не варто відкладати невеликі покупки і взаєморозрахунки, погашення дрібних заборгованостей.

Скорпіонам корисно прислухатися до інтуїції, але не варто покладатися виключно на чуття. Бажано не втрачати зв'язки з потрібними людьми, групами, інстанціями, територіями. Надихаюча або повчальна інформація може прийти в останній момент, можливо отримання запрошення, підтвердження, схвалення. Якщо підійшла до кінця подорож або навчальний захід, не варто втрачати контакти з новими знайомими і здавати недавні враження в архів: в найближчому майбутньому імовірне продовження історії.

Стрільцям не зашкодить усамітнення. Обстановка цієї доби сприяє науковим та іншим дослідженням, приватного спілкування, віддаленої листування, ведення щоденника чи архіву, таємним операціям, поїздкам і операціях, а також виходу у світ несвідомого, осягнення глибин своєї і чужої психіки. Можливе отримання таємного известия. Мотивувати може інтерес до релігії, музиці, магії, містики, невербальних методів впливу, сексу та еротики, чужих секретів. Частина вчинків продиктує інстинкт виживання.

Козерогам краще не відкладати зустрічі, консультації, підтвердження симпатій або домовленостей. Якщо ви зацікавлені в збереженні відносин або успішному завершенні діалогу, не варто відмовлятися від дипломатичних методів вирішення конфлікту: не виключено, що в останній момент друга сторона змінить свою думку і чимось вас здивує. Зірки радять тримати відкритими канали для особистого зв'язку, вчасно реагуючи на пропозиції, запрошення, не залишатися байдужими до прохань та пояснень.

Водоліям варто утриматися від ініціатив, так як незабаром для них настане сприятливіший і плідний період. Сьогодні краще контролювати свої емоційні та чуттєві імпульси, не давати занадто багато волі подразнення. Варто вислухати колегу, начальника або близької людини, якщо вони хочуть повідомити вам щось важливе для них, навіть якщо це не представляє великого інтересу для вас. Якщо закривається яка-небудь робота, етап або цикл, не завадить привести в порядок супутні документи.

Рибам день допоможе побачити позитивні плоди своїх зусиль, що прекрасно мотивує до подальшої роботи, зніме або зменшить страхи. Досліджуючи той чи інший питання, варто приділити однакову увагу інформаційній та інтуїтивної складової. Протягом дня чуття незмінно буде підказувати вам правильні висновки, а надходять відомості переконливо доповнять картину і підтвердять ваші здогадки. Можливі вести з-за кордону або від людей, які живлять до вас симпатію, повагу, захоплення, цінують ваші таланти.