Чергова група рівненських піротехніків вирушає на схід України для виконання завдань з гуманітарного розмінування

10 липня для виконання завдань з гуманітарного розмінування звільнених територій у Донецькій та Луганській областях на схід країни вирушає чергова група співробітників групи піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спеціального призначення Головного управління ДСНС України у Рівне нській області.

Перед від’їздом заступник начальника обласного управління полковник служби цивільного захисту Ігор Михальчук поспілкувався з кожним піротехніком, що направляється у небезпечний регіон та особисто переконався у повному забезпеченні групи піротехнічних робіт необхідними засобами індивідуального та медичного захисту, спеціальним обладнанням та екіпіруванням.

Ігор Михальчук особисто провів інструктаж особового складу групи піротехніків, під час якого наголосив перш за все на дотриманні заходів безпеки при виконанні робіт за призначенням та нагадав про сувору дисципліну, а також побажав скорішого повернення до дому.

Довідка: група рівненських піротехніків вже у восьме з 2014 року вирушає на схід нашої країни для гуманітарного розмінування. За цей час співробітниками піротехнічного підрозділу було виявлено та знищено понад п’ять тисяч різних вибухонебезпечних предметів.

Повідомляє ДСНС у Рівне нській області.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv