Доки діти відпочивають в період літніх канікул, батьки так і ходять на роботу. Час для сім’ї з’являється лиш ввечері, на вихідних чи у відпустці. А тим часом малюки все більше «залипають» в ґаджетах, безперебійно переглядають мультики чи серіали. Відволікти дитину і відпочити самим від таких буденних речей допоможе мистецтво. І вам краще не споглядати, а творити самим в арт-студії "Step Art" ("Степ Арт").

Сучасне мистецтво – доступне кожному. Процес роботи над власним шедевром корисний тим, що розвиває уяву, моторику рук та пальців і допомагає соціалізації (останнє важливо не лише для дітей, а й дорослих). Разом усе це називається арт-терапією (лікування мистецтвом). Адже процес малювання чи створення речей власноруч вже давно вийшов за межі просто «креативної роботи», методу розвитку.



pic

Саме так працюють в арт-студії "Step Art" у Рівному. За власним методом тренери вчать сучасному і традиційному мистецтву як дорослих, так і дітей. Художники-практики з багаторічним досвідом роботи навчать створювати шедеври навіть тих, хто взагалі нічого не вміє. А насправді усі щось вміють, просто самі цього ще не знають.



pic

В арт-студії "Step Art" працюють з девізом "Зроби свій крок у мистецтво". Тут проводять спеціальні художні гуртки, де вчать різним напрямам сучасного мистецтва:

- живопис (гуаш)

- аплікації

- квілінг

- картини з піску

- флористика

- вишивка (різні техніки)



pic



pic

Не перевчайте до стереотипів «як правильно» малювати дерево чи будиночок. Уникайте і самі цих насаджених з дитинства правил. На заняттях в арт-студії "Step Art" ("Степ Арт") вас навчать прислухатись до внутрішніх відчуттів і створювати оригінальні картини. Тим більше матеріали для їх створення можуть бути максимально різними – від традиційних фарб і ниток до квітів і піску.



pic



pic

Також в арт-студії у Рівному проводять майстер-класи з декупажу, розпису одягу та «анти стресу».

Навчання в арт-студії "Step Art" ("Степ Арт") у Рівному платне. У вартість включено витратні матеріали.

Для сміливців, які готові вийти за рамки власної фантазії то долучитись до створення власного шедевру, в арт-студії "Step Art" діє акція:

Розпочніть відвідувати художній гурток в липні та серпні 2017 року та сплачуйте всього 350 грн/місяць протягом навчального року 2017-2018 рр. Якщо буде відвідувати двоє діток, для батьків надається знижка у розмірі 100 грн. Заняття будуть проводитися двічі на тиждень. Матеріали включено у вартість. Акція триває до 31 серпня 2017 року. Поспішайте, кількість місць обмежена!!!



pic

Окрім цього, в арт-студії діє літній “МИСТЕЦЬКИЙ ТАБІР 2017”.

Не вбивайте в дитині креатив та бажання малювати. Не ховайте власний талант за стереотипами «правильно» чи «негарно». Краще, дозвольте фантазії розкритись на повну. Досі сумніваєтесь? Вам підкажуть, як це зробити, в арт-студії "Step Art" ("Степ Арт").



pic

Сторінка на соц мережу у ФБ

Сторінка на соц мережу у ВК vk.com/id432153197

Попередній запис за телефоном 068-022- 13-88.