Замовлення феєрверку сьогодні є одним з найкращих способів прикрасити святкування будь-якої події. Слово «феєрверк» у перекладі з німецької означає «вогнедія». Перші винаходи такого типу з’явилися у Стародавньому Китаї ще в сьомому столітті – вже в тій часи люди хотіли додати особливих фарб у своє життя та зробити святкування важливих подій незабутніми. Феєрверк – це не лише краса тисяч вогників, які заполоняють небо, і на які хочеться дивитися вічно, а й найщиріші і непідробні емоції, які хочеться переживати знову і знову.

З того часу мистецтво піротехніки еволюціонувало і розширилось. Дорогі та розкішні салюти були обов’язковим компонентом днів народжень та коронувань царюючих осіб, а також важливих релігійних свят. Сьогодні найбільшим постачальником та виробником святкових піротехнічних засобів у світі залишається Китай.

В наш час можна знайти феєрверки на будь-який смак. Так, ТМ "Агенція Свято феєрверк" у Рівному пропонує купити такі феєрверки:

• святкові фонтани та вогнепади;

• новорічні свічі та ракети;

• весільні салютні "тортики";

• подарункові салют-снаряди та безліч інших.

Святкові феєрверки здатні згуртувати як гостей в тісному сімейному колі, так і тисячі людей на центральній площі міста, які з подивом та захопленням вдивлятимуться у небо зі спалахами, та насолоджуватимуться чарівним дійством.



pic



pic

Розглядаючи подарункові феєрверки, можна однозначно сказати, що вони стануть ідеальним завершенням святкування Дня Закоханих, Дня народження, заручин, хрестин та інших важливих в житті кожної людини подій. Варто тільки заздалегідь обрати місце для феєрверку (великий відкритий майданчик, навколо якого немає нічних ліхтарів, ліній електропередачі, не ростуть кущі та дерева, підійде найліпше).

pic



pic

Завдяки весільним феєрверкам молодята та гості ще краще закарбують цей день у своєму житті, насолоджуючись казковим видовищем. Найменшим глядачам на таких заходах можна роздати бенгальські свічі та хлопавки.



pic



pic Що стосується новорічних феєрверків, то вони завжди знаменують початок чогось нового, прекрасного, світлого та довгоочікуваного.



pic



pic

В наш час можна знайти величезну кількість різноманітних піротехнічних засобів. Як же обрати і не загубитись у цьому розмаїтті вибору? Якщо вам необхідно купити феєрверк недорого, рекомендуємо справжніх професіоналів у своїй справі. Саме такими спеціалістами, навіть магами (адже феєрверк це справжнісінька магія) є ТМ «Агенція Свято феєрверк». Вони знають, як зробити ваше свято яскравим, неперевершеним, а головне, безпечним!

Зверніть увагу! Феєрверки та салюти купити можна різного розміру - малі (від восьми зарядів) і великі (19, 25, 36, 49 зарядів). Також в асортименті є цілі віяла феєрверків - "Павич" на 130 зарядів та "Вогняна стіна" на 450 зарядів.

Як знайти ТМ «Агенція Свято феєрверк», замовити і купити салюти на феєрверки у Рівному?

Звертайтеся за тел.:
КС (067) 847-1021
МТС (050) 538-7721 Олександр
(096)332-54-49 Мар'ян