Вже давно весільна мода є окремим напрямоком у фешн-індустрії, тож, як і будь-які предмети гардеробу, вінчальні вбрання схильні підкорятися новим віянням моди. Весілля - це подія до якої кожна дівчина готується надзвичайно ретельно. Ще з дитинства вона уявляє свою ідеальню сукню, у якій буде відчувати себе найкрасивішою та найщасливішою нареченою у світі. Та як залишатися неповторною у омріяній сукні, бути у тренді, до того ж за доступною ціною, дізнавайтеся далі.

Наймодніші весільні сукні 2017, які ми презентуємо, додадуть нареченій не лише нотки жіночності, невинності, але й підкреслять її індивідуальність. Не варто забувати і про дівчат, що готові до експериментів із своїм зовнішнім виглядом.

При купівлі весільної сукні необхідно зважати не лише на красу та елегантність, але й на влучність вибору, наскільки вона личить господині свята. Нові сукні, аксесуари - все це є у салоні "Еліт". Саме у ньому можна віднайти сукні із різних колекцій відомих весільних дизайнерів.

Зокрема, у Весільному домі моди "Еліт" є сукні порівняно "молодого" бренду, який нині стрімко розвивається Daniela di Marino.



pic

Модель ABRIL - це пишне плаття з мереживним корсетом і рукавом по лікоть, з елегантною спинкою на гудзиках виконаною в ніжному кольорі. Ідеальне для прогулянок, завдяки ідеально підібраним тканинам - виглядає безперечно протягом усього дня.

Колекція Amalfi- це зручні, легкі та витончені моделі.



pic

Модель ALBERDI - є новинкою сезону 2017 - весільна сукня з мереживними в'язаним ліфом, ремінцем на талії гармонійно поєднується з відкритою спинкою. Глибокий виріз в зоні декольте передає чутливість і ніжність образу.



pic

Daniela є по-справжньому чутливою дизайнеркою для сучасної жінки. Адже створює ексклюзивні сукні, що не лише вдало доповнюють образ нареченої, але гарно носяться та спокусливо виглядають.

Серед відомих брендів у салоні "Еліт" також є і сукні італійського бренду Моніка Лоретті. У теренах Італії та за її межами бренд надзвчайно відомий. Стиль, якість та класика з модними акцентами - все це сплітається у колекціях весільних суконь Моніки Лоретті.



pic



pic

Доступна ціна на сукні від «Моніки Лоретті» дозволяє кожній нареченій одягнути на себе втілення жіночності і романтичності. У колекції представлені сукні різних силуетів: прямі, пишні, бальні, А-силуету, русалки, моделі у грецькому стилі. Невеликі шлейфи підкреслюють граціозність молодої, при тому не створюють незручності при ходьбі.

Ексклюзивно у Домі моди "Еліт" можна підібрати вбрання, яке найкраще підкреслить індивідуальний стиль нареченої. Салон пропонує сукні від класичних до ультрамодних. До того ж перевагою салону є те, що сукні цих колекцій можна навіть замовити, а не лише придбати з тих, що є в наявності.

Фірмовий салон "Еліт" пропонує своїм чарівним клієнткам індивідуальний підбір до весільного вбрання та виготовлення фати будь-якої складності. Також до вашої весільної сукні запропонують жакет, болеро, сумочку чи рукавички. Окрім того, майстри салону "Еліт" подбають, аби весільний образ був ідеальним - підшити весільну сукну і підробити відповідно до фігури і зросту, зберегти весільне вбрання, відпарити весільну сукню - усі ці послуги надають клієнтам безкоштовно.

Контактна інформація:

м. Рівне , вул. Набережна, 8 (біля магазину "Бурштин")
(0362) 63-29-77
(097) 82-330-03
http://monicaloretti.com/
wedding_elit_rivne в Instagram