Зробити і так знаковий день весілля просто незабутнім для кожного з родичів можна за допомогою невеличкої магії. Феєрверки та салюти – диво, яке у наш час доступне кожному. Фантастичне шоу з різнокольорових вогнів може створити кожен за помірну ціну. Варто лиш обрати категорію феєрверків, і ви перетворите своє весілля на справжню казку.

Якщо ви взялися організовувати весілля і контролюєте усі процеси, то вибирати весільні феєрверки варто з допомогою професіоналів. Спеціалісти-піротехніки подбають про розважальну програму на вашому святі. Вам варто визначитись із тим, і який час доби та які саме феєрверки ви хочете бачити на урочистості, адже від якісної продукції залежить не лише видовищність, а й безпека на святі. Купити якісну піротехнічну продукцію та вибрати святкові феєрверки можна у ТМ «Агенція Свято феєрверк».

Сучасні вогняні фонтани можна використовувати під час виїзних церемоній чи під час розважальної програми у світлий час доби. Це неабияк здивує ваших гостей та захопить дух і в самих молодят.

«Агенція Свято феєрверк» у Рівному пропонує великий вибір піротехнічної святкової продукції: - набори феєрверків (великі і малі залежно від кількості зарядів),
- салюти,
- фонтани і професійні салюти,
- ракети,
- римські свічки,
- фонтани,
- хлопавки та ін..



pic



pic

Вогняні фонтани часто використовують як сценічну піротехніку. Вони набувають популярності саме як прикраса до першого весільного танцю. Адже молодята на фоні різнобарвних вогнів нагадують казкових принца та принцесу. За принципом дії нагадують вулкани. Вогняні іскри створюють неймовірне наземне видовище.

Інша ефектна піротехнічна композиція до першого танцю або весільної шоу-програми може бути створена за допомогою «вогняних водоспадів» чи контурних свічок. Це залежить від ваших уподобань і побажань – скільки часу повинно тривати таке вогняне шоу та на скільки ефектно це має бути на вашому святі. Але памятайте, що таку піротехніку можна використовувати лише на відкритому просторі, не у приміщенні.

Кульмінацією свята буде запуск у небо вогняних ліхтариків - процес сповнений ніжності та турботи . Хоча цей романтичний ритуал і стає традиційним на наших святкуваннях.

Фінальним акордом святкування стане запуск феєрверків-ракет або інших салютних установок, які різнокольоровими піонами та кульбабами, срібно-золотими пальмами засяють у нічному небі.

Піротехнічні установки допоможуть вам зробити ефектним та фантастичним будь-яке свято. Замовити феєрверки у ТМ «Агенція Свято феєрверк» можна у подарунок, на дні народження та ювілеї, сімейні святкування і, звісно, на Новий Рік.



pic



pic

Казка наяву можлива. Вогняні фігури, палаючі написи - це ціла піротехнічна композиція, яка створить по-королівському святкову атмосферу на будь-якому святі. Ювілей, весілля чи день народження - кожна подія стане незабутньою, якщо її доповнити такою видовищною церемонією. Імена чи ініціали закоханих, іменників, форми сердець чи інші фігури - їх можна символічно запалювати у визначений час та на довго закарбувати у памяті цей особливий день свого життя.

Підприємство «Агенція Свято феєрверк» має багаторічний досвід роботи на ринку – як реалізацію сертифікованих феєрверків, так і влаштування професійних вогняних шоу. Спеціалісти «Агенції Свята феєрверк» знають як перетворити кожне дійство на фантастичну історію, і головне – подбають про вашу безпеку та позитивний настрій.



pic



pic

Як знайти ТМ «Агенція Свято феєрверк», замовити і купити салюти на феєрверки у м. Рівне ?

Звертайтеся за тел.:

КС (067) 847-1021

МТС (050) 538-7721 Олександр

(096)332-54-49 Мар'ян

Ознайомитись із каталогом продукції можна на сайті: as-fireworks.com.ua

фейерверк.укр