Астрологія – не наука про вплив зовнішніх космічних сил на життєві відносини людини і її поведінки в суспільстві. За допомогою астрології, людина може отримати знання у вигляді карти майбутніх подій. Отож, пропонуємо і Вам долучитись до цього таємного знання.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

Овен (21.03 - 20.04)

Сьогодні зірки допомагають Овнам проявити витримку і не кинутися в погоню за новою метою завчасно. Якості, які ви зазвичай схильні розцінювати як негативні, наприклад, інертність, нерішучість – сьогодні можуть виявитися до речі, так як вбережуть вас від передчасного пориву і зайвої витрати сил. Необхідними завершальними клопотами краще зайнятися вранці. Протягом дня атмосфера стане більш гармонійною, можуть змінитися інтереси, залишитися позаду хвилювання, відкритися приємні перспективи.

Телець (21.04 - 21.05)

На початку дня Тельці залежні від свого настрою і самопочуття. Можливий короткий імпульс до дії, який краще використовувати відразу. Якщо чуття підказує, що часу мало і зусилля марні, варто прислухатися до внутрішнього голосу. Друга половина дня обіцяє позитивні емоції: може покращитися матеріальне становище, з'явитися настрій для шопінгу, для вечірки або іншої форми приємного проведення часу. Одночасно, може назріти зміна в будинку, родині, звичному укладі життя.

Близнюки (22.05 - 21.06)

Протягом дня Близнюків чекають позитивні зміни. Стабілізується ситуація, знову з'являться вдалі шанси, завітає довгоочікуване творче натхнення, зросте особиста чарівність, привабливість в очах представників протилежної статі. Ситуація дозволить змінити образ дій на більш креативний, натякне на відкриття нових шляхів. Сприйнятливі, тонко відчувають Близнюки можуть стати залежними від власного настрою, поточних запитів і примх. Можливий дуже романтичний вечір.

Рак (22.06 - 23.07)

Сьогодні Ракам може бути важко оцінити сприятливі зміни обстановки і скористатися ними. Багато представників знаку можуть бути зосереджені на своїх особистих цілях і продовжувати діяти за інерцією, в той час, як ситуація вимагає нового погляду та іншої тактики. Якщо вам необхідно завершити важлива особиста справа, краще взятися за нього з ранку і не забувати, що часовий коридор для успішних дій може виявитися дуже вузьким. Протягом дня корисно розслабитися, змінити обстановку.

Лев (24.07 - 23.08)

Левам день подарує надію, натякне на швидкі зміни в кращу сторону. Вечірній настрій багатьох Львів буде кардинально відрізнятися від ранкового, в хорошому сенсі. У той же час, зірки не рекомендують вам квапити події і раніше терміну проявляти індивідуальну ініціативу: будь-передчасний крок буде нераціональною витратою вашої особистої енергії та дорогоцінного часу. Ділові та побутові завдання краще вирішувати рано вранці. Друга половина дня може зробити вас товариськими, терпиміше, романтичніше.

Діва (24.08 - 23.09)

Дівам зірки підказують, що насичений і плідний період закінчується, але найближчим часом обіцяють не менш цікавий поворот подій. Ситуація як і раніше вимагає креативності, задіює ваші явні або приховані таланти. Потенційної пасткою нових приємних перспектив може стати ваш занадто безтурботний погляд: досягнення бажаного може здаватися більш легким, ніж воно є в реальності. Можлива недооцінка перешкод, специфічних нюансів, особливостей свого власного становища.

Терези (24.09 - 23.10)

На особистому горизонті Терезів сьогодні знову засяє сонце, або з'явиться недвозначний натяк на довгоочікуване поліпшення справ. Зірки підказують, що зараз вам варто цінувати кожну добру хвилину. Тимчасове обмеження на повномасштабні дії, яка може діяти ще кілька діб, не завадить вам насолоджуватися настанням позитивних змін або їх близькою перспективою. Можна сподіватися на швидке відкриття взаємопов'язаних знайомих шляхів, обіцяють законний успіх і заслужене процвітання.

Скорпіон (24.10 - 22.11)

Скорпіонам ситуації цього дня допоможуть побачити багато хорошого там, де раніше переважали приводи для неспокою і невпевненості. Може закінчитися благополучно складний період, неоднозначна авантюра. Можливо, назріє підведення підсумків, чи буде покладено початок підготовці до нового етапу. Спільні ділові ініціативи доречніше вранці. Основну частину дня можна присвятити спілкуванню. Краще віддати перевагу спільним захоплень і задоволень, наприклад, побувати в гостях, на концерті, на вечірці.

Стрілець (23.11 - 21.12)

Стрільцям день дозволяє сподіватися на нову позитивну фазу флірту, діалогу, романа, партнерських відносин, на поліпшення особистої репутації. Може проявити більше лояльності ваш опонент, суперник. Одночасно, зірки обіцяють закінчення духовного випробування, авантюри, смуги підвищених фізичних чи емоційних навантажень, критичного етапу в побуті, бізнесі або сімейного життя. Якщо мав місце серйозний криза, можна зайнятися оцінкою втрат, закриттям небезпечного експерименту або збиткового проекту.

Козеріг (22.12 - 20.01)

Козерогів день радує приємними і важливими дрібницями. Ймовірно поліпшення самопочуття, наступ зрушень в тривалих справах, поява помічника, спрощення обов'язків. Більше комфорту може з'явитися на звичному робочому місці. Складуться передумови для гармонізації стосунків з потрібними людьми, включаючи колег і начальство. Партнерство чи конкуренція потребують спеціального уваги та зусиль: ворожнеча може вичерпати себе, успішний тандем вимагає нової розстановки ролей і узгодження інтересів.

Водолій (21.01 - 19.02)

Водоліям інтуїція підкаже, що ситуація змінюється і до цього час морально підготуватися. На щастя, в намічається поворот подій для більшості представників знаку буде багато знайомого, нічого не доведеться винаходити, ламати, перебудовувати або освоювати з нуля. Основна частина дня не спонукає до наполегливої праці. Можна перемкнути увагу на особисте життя, хобі, творчість, літні розваги, відпускні або святкові заходи. Рутинні клопоти, включаючи побутові, краще перенести на ранок.

Риби (20.02 - 20.03)

Риб чекає поліпшення психологічної атмосфери в будинку, робочому колективі, компанії друзів. Гармонізації сімейного мікроклімату може сприяти поява побутових зручностей або позитивна переоцінка житлових перспектив. Цей день допоможе вам побачити позитивні сторони там, де ви звикли завжди бути напоготові і готуватися до гіршого. Можливе отримання довгоочікуваної віддачі від заходів, які до цього моменту були пов'язані для вас виключно з хвилюваннями, збитками і марними надіями.