Під керівництвом рівненського дерматовенеролога українська збірна отримала срібло на Чемпіонаті Світу з футболу серед лікарів.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

Футбольна команда медиків, у складі якої є й рівняни, взяла участь у мундіалі, який пройшов з 8 по 16 липня у місті Леоганг (Австрія).

Цьогорічкапітаном команди став лікар з обласного шкірвендиспансеру Сергій Малеш. Також склад команди поповнили ще два рівнянина – хірург з онкодиспансеру Максим Куба та судмедекперт Олександр Возняк з бюро судово-медичної експертизи.

Загалом до складу збірної України увійшли медики з 8 областей.

«Наша збірна потрапила в групу з Південною Кореєю, Швецією та Канадою, де ми вибороли 2 місце. У чверть фіналі ми виграли у збірної Каталонії, а у півфіналі обіграли шведів. Фінал з чехами дав нам друге місце», - розповів Сергій Малеш.

Наразі срібний кубок перебуває у Рівному у капітана команди, а потому мандруватиме по тим містам, де живуть лікарі-футболісти збірної.

Українська збірна потрапила в призери вперше. До цього найвищим досягненням було 4 місце на Чемпіонаті Світу у 2015 році, а загалом команда завжди потрапляла у вісімку.

Про це повідомляє прес-служба Рівне нської ОДА.