Водій, на якого напередодні патрульні склали адмінматеріали, навмисно пошкоджив передній бампер службового авто поліції.

Учора, 19 липня, в обід екіпаж зупинив маршрутний транспортний засіб марки "Mercedez Benz", водій якого порушив правила дорожнього руху на вулиці Київський, а саме не увімкнув покажчик повороту при здійсненні маневру.

Також, при перевірці документів з'ясувалось, що у водія був відсутній поліс обов'язкового страхування власників наземних транспортних засобів та він своєчасно не пройшов ОТК. На 28-річного водія, за перелічені порушення, інспектори винесли постанову за ч. 3 ч.122, ч.2 ст. 122, ч. 1 ст. 126 КУпАП (об'єднано за ч.2 ст.36 КУпАП. Транспортний засіб поліцейські доставили на арештмайданчик.

Сьогодні вночі, 20 липня, близько 2-ї години, на вулиці Дудндича екіпаж оформлював адміністративні матеріали відносно водія, який керував в стані алкогольного спяніння.

Вищезазначений громадянин, проходячи повз службового транспортного засобу марки "TOYOTA PRIUS", навмисно пошкоджив передній бампер (вдарив ногою).



pic Даного громадянина затримали з застосуванням спеціального засобу кайданки та на місце події викликали викликано слідчо-оперативну групу РВП ГУНП в Рівне нській області.

Повідомляє патрульна поліція Рівного на сторінці у ФБ.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv