Очільник обласної поліції Валерій Самчук сьогодні, 20 липня, представив особовому складу нового начальника Острозького відділу лейтенанта поліції Едуарда Холода та двох його заступників.

Едуард Холод народився 19 березня 1989 року в Рівному. Вищу освіту здобув у Національному університеті водного господарства та природокористування. На службу в поліцію прийшов у січні 2016 року поліцейським батальйону патрульної поліції ГУНП в Рівне нській області. Перед призначенням на керівну посаду працював інспектором третьої роти батальйону Управління патрульної поліції в місті Рівному.

«Провівши відбір серед офіцерів різного віку і досвіду, ми зупинилися саме на ньому, — зазначив Валерій Самчук. — Молодий енергійний хлопець, хоче працювати і служити українському народу».

Едуард Холод звернувся до особового складу:

«Сподіваюсь на ваше розуміння та співпрацю, а я у свою чергу, намагатимуся зробити все, аби працювати було комфортно».



pic Керівник поліції Рівне нщини зачитав накази і про призначення заступників новопризначеного начальника Острозького відділу поліції: начальника слідчого відділення — старшого лейтенанта поліції Миколу Федорука, та начальника відділу кримінальної поліції — майора поліції В’ячеслава Лисуху.



pic

Для більш ефективного та оперативного обслуговування усіх викликів мешканців Острога керівник Головного управління Нацполіції в Рівне нській області виділив для роботи груп швидкого реагування місцевої поліції новий автомобіль «Mitsubishi Outlander».

Повідомляє відділ комунікації поліції Рівне нської області.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv