Поліцію викликали небайдужі рівняни. Очевидці повідомили, що дитина сильно плакала і вони, навіть, намагались відкрити машину самостійно.

Сьогодні, 20 липня, близько 5-ї вечора, патрульним надійшов виклик з лінії 102 про те, що в зачиненій машині Peugeot на передньому сидінні на вулиці Тихій під прямим сонячним промінням, при температурі близько 30 градусів, лежить немовля, приблизно 5-ти місяців.

Очевидці повідомили, що дитина сильно плакала і вони навіть намагались відкрити машину самостійно, а коли їм це не вдалось – викликали поліцію.

pic

Патрульні негайно прибули на місце події і виявили зачинений автомобіль з мокрою та заплаканою дитиною в салоні. Оскільки, на їх думку, була загроза здоров'ю та життю немовляти, патрульні прийняли рішення відкрити автомобіль, натиснувши руками вниз на переднє праве скло.

Дитину забрали з автомобіля і одразу викликали швидку медичну допомогу. За деякий час прийшла мати дитини, 33-річна мешканка Млинівського району, яка сказала, що відлучилась всього на кілька хвилин в одну з установ на цій вулиці. Однак свідки події наполягали на тому, що дитина була зачинена, як мінімум, півгодини.

pic

Лікарі оглянули дитину і запевнили, що загрози життю дитини немає і є лише підвищення температури. Однак, зазначили, що вчасне реагування поліцейських та небайдужих громадян запобігло більш тяжким наслідкам для дитини.

Поліцейські повідомили про ситуацію начальника відділу ювенальної превенції ГУНП в Рівне нській області, відібрали пояснення свідків та матері. Автомобіль ушкоджень не зазнав.

Про це повідомляє патрульна поліція Рівного на сторінці у ФБ.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv