Народний клуб "Верес" був новатором у другій і перший лігах. Наш клуб був єдиним, хто транслював всі свої матчі у прямому ефірі місцевого телебачення. Пізніше нашим шляхом пішли й інші клуби. Отримавши право виступу у Прем'єр-лізі наш клуб запевнили в існуванні єдиного пулу телеканалів, які мали транслювати матчі та отримували авторські права.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

Клубам, в тому числі "Вересу", озвучили суми, які ми мали отримати за передачу прав на трансляції. Ця сума була включена до прогнозованої дохідної частини бюджету клубу.

Однак пізніше єдиний пул розвалився. Хто в цьому винен? Питання до керівництва Української Прем'єр-ліги. Клуби були змушені самостійно вести переговори з телеканалами. Зрештою найбільші транслятори, які контролюють телевізійний ринок спортивного мовлення, розділили між собою 11 команд найвищого футбольного дивізіону. Без телеефіру залишився лише Народний клуб "Верес". Домашні матчі червоно-чорних відмовились транслювати: "Футбол 1", 2+2, ІСТV та UA:Перший. Чому? Питання до керівників і власників телеканалів. Чому саме "Верес" залишили без транслятора?

Однак це не стане перепоною для "Вереса" і вболівальники зможуть дивитись матчі улюбленої команди. І з цієї непростої ситуації ми знайдемо вихід.

Олексій Хахльов , президент НК "Верес" Рівне :

- Ми створюємо власний пул телеканалів і запрошуємо до співпраці мовників та рекламодавців, які готові творити нову історію спорту, телебачення, взаємовигідних партнерських відносин в Україні.

Партнером народного клубу "Верес" залишається телеканал "Рівне 1", з яким ми пройшли шлях від відродження до Прем'єр-ліги. Отже жителі Рівне нщини будуть мати можливість в он-лайні вболівати за свою улюблену команду - а це для нас найважливіший аргумент! Нашими партнерами також стали телеканали: "Спорт 1", "Спорт 2", "Правда тут" та "ZiK". Розпочато перемовини і з іншими мовниками. Народний клуб "Верес" відкритий до діалогу. Ми переконані, що разом ми змінимо ситуацію. Бо разом - ми сила!

Про це повідомляє Інформаційна служба НК «Верес».