На земельній ділянці жительки села Бондарі правоохоронці нарахували 1480 рослин маку. Усього з початку тижня поліцейські зафіксували 11 фактів посіву загальною кількістю 3264 нарковмісних рослини.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

Учора, 20 липня, близько 15 години до 83-річної господині навідались працівники відділу превентивної діяльності Дубенського відділу поліції, де на присадибній ділянці виявили посів маку у кількості 1480 рослин.

У рамках кримінального провадження, відкритого за частиною 2 статті 310 Кримінального кодексу України (посів або вирощування снотворного маку чи конопель) частину рослин направили на експертизу до Рівне нського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС.

Крім того, з початку тижня працівники поліції зафіксували ще 10 посівів нарковмісних рослин у семи районах області загальною кількістю 1784 рослини.

За всіма фактам тривають досудові розслідування за частиною 1 статті 310 Кримінального кодексу України. З початку оперативно-профілактичних заходів під умовною назвою «Мак» по 42 кримінальним провадженням особам повідомлено про підозру.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Рівне нської області.