Патрульні Рівного склали чотири адмінматеріали на нетверезого водія

Сьогодні вночі, 15 липня, патрулюючи на вулиці Дворецький, інспектори виявили автомобіль марки Ford, який рухався без увімкнених габаритів. Помітивши службовий автомобіль, водій транспортного засобу різко звернув в двір вулиці Шекспіра, де патрульні його і зупинили.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Рівному патрульні виявили водія маршрутки напідпитку та без документів

Кермував транспортним засобом 33-річний рівнянин, під час спілкування з яким правоохоронці помітили ознаки алкогольного сп’яніння.

Водій намагався втекти з місця події, симулював спрагу (намагався випити алкоголь під виглядом води) та, заручившись підтримкою дружини та сусідів, постійно здійснював провокативні дії відносно інспекторів поліції.

Оскільки дані зусилля видалися марними, керманич почав нецензурно висловлюватись, погрожував фізичною розправою патрульним, а згодом накинувся з кулаками. Рівнянина полісмени затримали, застосувавши до нього спецзасіб кайданки.

Відносно порушника інспектори склали протокол за ч.1 ст.130 (відмова від проходження огляду на стан сп’яніння) , ст.185 (злісна непокора законному розпорядженню поліцейського) та винесли постанову за ч.1 ст.121 (керування транспортним засобом з несправністю зовнішніх світлових приладів в темну пору доби) та ч.1 ст. 126 (керування транспортним засобом без відповідних документів) КУпАП.

Про це повідомляє патрульна поліція Рівного на сторінці у ФБ.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv