Вчора, 25 липня, близько 20-ї вечора патрульним надійшов виклик, про те що в одному з закладів на Набережній перебуває озброєний чоловік.

Затримали особу зі зброєю. Територія очеплена. Персонал евакуювали- чекають вибухотехніків. На місці вже працюють слідчі і патрульні. Офіційно ситуацію поки ніхто не коментує. За попередніми даними чоловік в кафе дістав предмет схожий на пістолет. Також у нього був предмет схожий на гранату.



pic

pic



pic



pic

Як повідомляє прес-служба Рівне нської полшції, коли патрульні прибули на вказане місце, то біля виходу з ресторану вони виявили чоловіка, схожого з описом, який надав заявник.

Чоловік повідомив патрульним, що має гранату в розібраному стані. Лівою рукою дістав запал і поклав перед собою, а правою дістав предмет, загорнутий в хустину і сказав, що це граната, яку він знайшов і збирався викинути. Йому подали команду лягти на землю і одягли кайданки. На місце події викликали слідчооперативну групу, рятувальників, кріміналістів, швидку та провели евакуацію персоналу та відвідувачів.

В 33-річного мешканця Рівне нського району при поверхневій перевірці виявили корпус гранати РГД-5 та запал до ручноі гранати УЗРГМ-2. Вказані предмети вилучили працівники вибухотехнічноі служби ГУНП в Рівне нський області.

Відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) ККУ.

pic



pic



pic



pic