Дім, милий дім, чим би тебе прикрасити так, щоб не розоритися і не уславитися людиною без смаку? Є способи, продиктовані інтер'єрною модою, які точно зроблять ваш будинок незвичайним, унікальним і яскравим.

Ми вибрали кілька прикольних декоративних прийомів для інтер'єру, які не тільки додадуть родзинку будь-якій квартирі або будинку, але і абсолютно нічого не коштуватимуть господарям.

Старий велосипед - в справу

pic Відмінна ідея для інтер'єру в стилі лофт, підліткових кімнат, та й просто квартир людей, які люблять швидкість, активний відпочинок та молоді не тільки віком, але і душею.

Пускаємо в будинок ліс

pic Природа - одна з центральних тем інтер'єрного дизайну останнього десятиліття. Здавалося б, усього лише фарбовані гілки і частини дерев, а це не тільки красиво, але і функціонально. Вішалки, кімнатні перегородки, полиці, симпатичні панно - у природних елементів багато можливостей. Беремо на замітку для квартир і заміських будинків.

Перетворюємо непотрібне в красиве

pic У кожному будинку накопичується якийсь склад скляних банок різних розмірів і форм. Вони немов самі розмножуються на полицях. Нарешті у них з'явився шанс стати повноцінними предметами декору. Бра, вази, ємності для зберігання, горщики для квітів, настінні прикраси - фантазія підкаже, як використовувати просту скляну банку для стилізації інтер'єру.

Домашні сходи в небо



pic І стара дерев'яна драбина може стати основою інтер'єру, якщо, звичайно, її трохи облагородити фарбою і лаком. Сходи можуть не тільки стати особливістю приміщення, але і відмінною вішалкою, тримачем для рушників, полками для книг, стільцем або стелажем для дрібниць.

Всього лише відслуживша своє валіза

pic Проста валіза може стати суперзнахідкою для інтер'єру практично будь-якого стилю - від ар-деко до скандинавського мінімалізму. Це і красиво, і функціонально, і дуже креативно. Приведені в порядок відслуживші своє валізи можуть бути столиками, газетницями, скриньками для дрібниць, пуфами. Їх можна фарбувати, обклеювати, надавати більш сучасний або, навпаки, пошарпаний вигляд.

Джерело

ЧИТАЙ ТАКОЖ:

Як оновити ремонт за 1 день?

Чому обов'язково потрібно робити домашнє прибирання? 5 корисних причин