Про це розповів на свої сторінці у Facebook лікарняний клоун ((https://www.facebook.com/taras.oboista?fref=ts)(Тарас Обоїста)).

Новини не дуже ( всі живі і здорові, а далі ... Як пограбували клоунів або майже детективна історія.

Важко писати ці слова, але потрібно. На початку тижня, ми, лікарняні клоуни, виявили, що пропав реквізит: кульки, носики, мильні бульки, кружки кружки та музичний центр - загальна вартість вкраденого десь приблизно 4000 грн. це без музичного центру, який на балансі обласної дитячої лікарні.

Як це сталось: в Рівне нській обласній дитячий лікарні, ми маємо свою кімнатку (вже 2 роки), в кімнатці вирішили зробити ремонт, БФ "Скарбниця Надії" виділила кошти на матеріали, а керівництво РОДЛ виділила своїх працівників. Тимчасово, щоб звільнити кімнату, ми винесли весь реквізит та костюми в коридорчик, що закривається з двох сторін, на жаль ми не врахували, що при бажанні можна двері піджати та дістатись до наших "скарбів".

В цій всій історії прикро, що хтось вкрав реквізит, який нам купили доброчинці - це раз. Підставив дитячу лікарню, представники якої, місця собі не знаходять від переживань за нас - це два. Пограбування не вплине на нашу роботу, бо лікарняний клоун - це друг, який приходить до дитини, побути разом і сам по собі є сюрпризом та подарунком - це три. А той хто це зробив - рано чи пізно отримає по заслугам.

Друзі - що потрібно від Вас - в першу чергу розголос, щоб злодії собі місця не знайшли та не змогли просто так продати крадене. По - друге, якщо побачите бажаючих раптово продати кульки, кружки з написом "творчість заради життя " або носики - повідомте нас, - написав Тарас Обоїста у пості.

У коментарях користувачі Facebook також вражені цією історією, та обурюються подібним цинізмом.



pic

pic

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv