12 серпня у місті атомників - Вараші відбудеться веломарафон «100 ВЕЛОwatt».

Веломарафон протяжністю 100 км від Рівне нської атомної електростанції з фінішем на березі перлини Полісся - Білого озера.

Веломарафон «100 ВЕЛОwatt» - це велозаїзд, велопробіг, велоперегони. Формат вибираєте Ви! Ліміт часу для подолання дистанції у 100км - 10 год! Маршрут проходить переважно другорядними автошляхами з твердим покриттям, є декілька секцій бруківки та грунту. На дистанції буде організований пункт харчування.

Організатори марафону організовують трансфер групи підтримки учасника на місце фінішу.

Після закриття фінішу буде організований трансфер у м. Вараш.

Учасники зможуть передати свої речі на місце фінішу/КП.

Після подолання марафону охочі можуть залишитись на ночівлю/відпочинок на базі РОК «Біле озеро»: зняти будиночок або у наметовому містечку (маючи власний намет).

Реабілітаційно-оздоровчий комплекс "Біле озеро" розташований на березі цілющого озера Біле. Навколо комплексу розкинулося Білоозерське лісництво Рівне нського природного заповідника. Це єдине в Україні озеро з підвищеним вмістом гліцерину у воді, через що вода має надзвичайні цілющі властивості.

Старт веломарафону від Пристанційної площі Рівне нської атомної електростанції 12 липня, о 10 год. Про це повідомляють на сторінці заходу у Facebook.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv