Юнака, який неодноразово відбував покарання, засуджено за крадіжку до реального позбавлення волі.

Млинівський районний суд підтримав позицію Дубенської місцевої прокуратури та, розглянувши обвинувальний акт стосовно уродженця смт.Квасилів Рівне нського району, визнав зловмисника винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст.185 КК України (крадіжка).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ За грабіж судитимуть жителя Березнівщини

Доведено, що 20-річний юнак, будучи умовно-достроково звільненим з місць позбавлення волі, під час невідбутої частини покарання у березні 2017 року з метою вчинення крадіжки чужого майна проник до одного з продуктових магазинів Млинівщини. Звідти він викрав декілька пляшок спиртних напоїв, продукти харчування та інші речі домашнього вжитку, заподіявши для власника магазину шкоду на суму близько 4 тисяч гривень.

Згідно із вироком Млинівського районного суду за вчинення вказаного злочину чоловіку призначено покарання у виді 4 років та 6 місяців позбавлення волі, оскільки до даного вироку приєднано невідбуту частину покарання за попереднім вироком.

Слід зазначити, що обвинувальний вирок суду ще не набрав законної сили, учасники судового провадження мають право його оскаржити в апеляційному порядку в передбачений законом термін.

За матеріалами Дубенської місцевої прокуратури.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv