Дівчина розміщувала в мережі оголошення про сексуальні послуги.

Працівники відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми ГУНП в Рівне нській області притягнули до адмінвідповідальності студентку одного з вищих навчальних закладів Рівного, яка розміщувала в Інтернеті оголошення про сексуальні послуги та надавала їх за 700 гривень.

Під час проведення моніторингу всесвітньої мережі поліцейські виявили користувача, яка в соціальних мережах розміщувала оголошення інтимного характеру про надання сексуальних послуг чоловікам за грошову винагороду в сумі 700 гривень.

Невідомою особою виявилась 20-річна студентка одного із ВНЗ міста Рівного, на яку поліцейські склали адміністративний протокол за частиною 1 статті 181-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення (зайняття проституцією). Протокол направили для прийняття рішення та накладення адміністративного стягнення у виді попередження або штрафу в сумі від 85 до 170 гривень.

Крім того, в ході оперативно профілактичного відпрацювання обласного центру працівники відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, виявили сімох повій віком від 29 до 40 років на вулицях Дубенська та Київська.

Вони надавали сексуальні послуги чоловікам за винагороду від 400 гривень. Поліцейські їх притягнули до адміністративної відповідальності за частиною 2 статті 181-1 КУпАП – (зайняття проституцією повторно протягом року). Протоколи разом з матеріалами справи направили для прийняття рішень та накладень адміністративних стягнень у виді штрафу в сумі всього лиш від 136 до 255 гривень.

Повідомляють у відділі комунікації поліції Рівне нської області.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv