Правоохоронці оперативно затримали зловмисників з викраденим майном.

Про крадіжку з проникненням у помешкання до поліції повідомила власниця квартири першого серпня близько обіду. Крадіїв, які спричинили 150 тисяч матеріального збитку, затримали, вони перебувають в ізоляторі тимчасового тримання.



pic



pic

29-річна рівнянка вранці пішла на роботу, а коли близько обіду повернулась, виявила у квартирі безлад.

Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що зловмисники проникли до оселі шляхом підбору ключа. Зі слів потерпілої, з квартири зникли ноутбук, планшет, відеореєстратор, фотоапарат, ігрова приставка та вісім найменувань золотих виробів загальною вартістю 150 тисяч гривень.

pic



pic Працівники карного розшуку Рівне нського відділу поліції спільно з оперативниками ГУНП в Рівне нській області розшукали крадіїв, коли ті прямували до авто «SKODA Fabia», на якому пересувалися. Помітили їх на вулиці Київська обласного центру. Зловмисники кинулися втікати, однак поліцейські їх наздогнали.

pic



pic Під час поверхневого огляду у чоловіків виявили побутові речі, які як з’ясувалося пізніше, належать потерпілій рівнянці. Крім того, у крадіїв вилучили п’ять найменувань золотих виробів, походження яких ще встановлюють правоохоронці.



pic



pic «38-ми та 40-річного жителів столиці затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України, — повідомив начальник Рівне нського відділу поліції Василь Зелінський. — Вирішується питання про повідомлення зловмисникам про підозру у скоєнні злочину, передбаченого частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України. Слідчим підготовлено клопотання до суду про обрання їм міри запобіжного заходу у виді тримання під вартою».



pic



pic У ході досудового розслідування, поліцейські з’ясували, що обоє чоловіків вже неодноразово перебували на лаві підсудних за вчинення розбійних нападів та крадіжок, за що старший із них відсидів у колонії 18 років.



pic

pic Правоохоронці перевіряють зловмисників на причетність до вчинення інших злочинів.

Повідомляють у відділі комунікації поліції Рівне нської області.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv