Про страшний випадок повідомила ((https://www.facebook.com/tanya.zakordonets?fref=nf)(Тетяна Закордонець)) на своїй сторінці у Facebook.

Сталося це учора, 4 серпня. Жінка разом з дитиною відпочивала у елітному комплексі «Парк-готель Швейцарія», що поблизу Рівного у селі Обарів.

Як написала у пості Тетяна Закордонець, жінка перекинулася з матрасу та потонула: "Жінці було 29-років. На пляжі з нею була маленька дитина. Вона просто перекинулась з матрасу".



pic

Жінка також зазначила, що в комплексі, який розташований "на воді" немає ні лікаря.

"Швидка їхала 20 хв. Ну ясно, то далеко. Але якого ж х... в цілому готельному комплексі немає ні лікаря, ні рятувальника якого??? То ж біля води!", - написала пані Тетяна.

А також додала, що це вже не перший випадок, який стався у Швейцарії.



pic

Адміністрація парк-готелю "Швейцарія" прокоментувала дану подію на офіційній сторінці закладу у ФБ.

"У парк-готелі "Швейцарія" створені всі умови для відпочинку біля води. Та часто відпочинок біля води "розбавляють" алкоголем. Чи мав він місце у трагедії, яка сьогодні сталась на водоймі біля парк-готелю з'ясує експертиза.

По-перше: згідно вимог законодавства і правил на водоймі біля парк-готелю постійно чергує рятувальник. І цього дня він теж був на своєму робочому місці. Наявність лікаря не передбачена законодавством.

Ми ж додамо ту інформацію, яка чомусь не з'явилась у повідомленнях ЗМІ про загибель 29-річної жінки.

По-друге: трагедія сталась неподалік берега, на мілині. І як стверджують очевидці, стала наслідком необдуманих жартів на воді.

По-третє: жінці надавав першу допомогу знайомий жінки, яка втопилась. Він не підпускав до неї людей, які були поруч. І навіть заважав і застосував силу до лікарів "швидкої", які прибули на місце події."

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv