Виник конфлікт між двома компаніями, у результаті один чоловік загинув, двоє в лікарні.

Учора, п’ятого серпня на вулиці Небесної Сотні у Рівному між двома компаніями виник конфлікт, у результаті якого один чоловік загинув, двоє на лікарняних ліжках. Нападника та жінку, яка поранила його товариша, затримали.

Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що поблизу річки Устя відпочивали троє чоловіків та жінка. Під час озпивання алкоголю до них підійшов 47-річний житель Квасилова, з яким і виник конфлікт. Після словесної перепалки квасилівчанин пішов, однак незабаром повернувся з товаришем.

Словесний конфлікт переріс у бійку, у ході якої 47-річний зловмисник наніс кілька удів ножем в тулуб 30-річному рівнянину. Після цього ще один удар, іншому 30-річному чоловікові.

25-річна подруга потерпілих, яка була свідком кривавого конфлікту, підняла ніж, котрий викинув нападник, та тричі вдарила ним 32-річного товариша зловмисника.

Один з чоловіків – 30-річний рівнянин помер у кареті швидкої медичної допомоги, двох інших доставили у реанімаційне відділення Рівне нської міської лікарні.

Зловмисника затримали бійці роти особливого призначення на залізничному вокзалі, коли той втікав з місця злочину. Чоловіка затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Вирішується питання про повідомлення йому про підозру у вчиненні умисного вбивства та замаху на вбивство передбачених частиною 1 статті 115 та частиною 2 статті 15 частини 2 статті 115 Кримінального кодексу України. Також вирішується питання і про повідомлення про підозру 25-річній рівнянці за вчинення тяжкого тілесного ушкодження за частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України.

Про це повідомляє ГУНП у Рівне нській області на сторінці у ФБ.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv